Inaktiv platsannons

Säkerhet- risk och kvalitetspecialist i Luleå

Om tjänsten

Välkommen att söka jobb hos oss som Säkerhet- risk och kvalitetspecialist. Vi vill ha din ansökan senast den 1 december.

Vill du arbeta som Säkerhet- risk och kvalitetsspecialist i en framtidsbransch? Hos oss på Trafikverket finner du en mängd spännande och intressanta arbetsuppgifter, där du utvecklar och förvaltar infrastruktur och bidrar till att skapa ett tillgängligt Sverige. Verksamhetsområde Underhåll ansvarar för att förvalta, underhålla och utveckla det befintliga och framtida väg- och järnvägssystemet genom upphandling, styrning och uppföljning av underhållsprojekt samt teknisk utveckling. Genom en blandning av traditionella, nya och innovativa metoder skapar vi grunden för både företagens godstransporter och miljoner människors resande, varje dag, året om. Nu behöver vi stärka upp med nya medarbetare och kompetenser eftersom vi står inför många nya utmaningar. Vi vill få ännu bättre koll på vår anläggning, vi vill utveckla vår underhållsplanering och vi kommer att få fler komplexa och intressanta anläggningar att underhålla

Arbetsuppgifter

Vi söker en Säkerhet- risk och kvalitetspecialist till Underhållsdistrikt Nord, väg och järnväg. Tjänsten har fokus kvalitet och risk, men kan även innefatta områdena samhällssäkerhet och trafiksäkerhet. I dina arbetsuppgifter ingår att stödja underhållsprojekten i deras kvalitetsarbete och projektriskhantering genom hela processen från projektplanering till genomförande och uppföljning. Du kommer även stödja distriktsledningen i det strategiska arbetet kopplat till säkerhet- risk och kvalitetsområdet genom bland annat tillämpningsuppföljningar, kontroller och analyser av utfall. Du företräder distriktet både internt och externt i frågor och nätverk inom ovanstående kunskapsområden. Syftet är att utveckla verksamheten så att vi på ett effektivt sätt kan levererar vägar och järnvägar som uppfyller kraven på god säkerhet, framkomlighet, miljö och ekonomi.
 

Kvalifikationer

Vi söker dig som

  • har en universitets- eller högskoleutbildning om minst 180hp (120p) inom områdena säkerhet, risk eller kvalitet eller annan utbildning och erfarenhet som vi bedömer likvärdig
  • har god förmåga att kunna uttrycka dig på tal och skrift på svenska

Det är meriterande om du

  • har erfarenhet av arbete inom området kvalitet, riskhantering och/eller säkerhet (trafiksäkerhet väg/järnväg, samhällssäkerhet)
  • har erfarenhet av byggherrefrågor

Som person är du nyfiken, drivande och strukturerad. Vi ser att du kan samarbeta och kommunicera med både interna och externa kontakter samt att du kan nå resultat genom självständigt arbete.
 

Övrig information

Tester kommer vara en del i vår rekryteringsprocess.
Intervjuer är planerade till 10 december samt 11 december i Luleå. 

Tjänsten är placerad i säkerhetsklass och en säkerhetsprövning innefattande säkerhetsprövningssamtal och registerkontroll kommer att genomföras innan anställning. I vissa fall ställs krav på svenskt medborgarskap för säkerhetsklassade tjänster. Kontakta Trafikverket för mer information om denna tjänst.
 

Ansökan

Din ansökan ska ha inkommit till Trafikverket senast sista ansökningsdatum. De frågor som du får besvara när du skickar in din ansökan kommer ligga till grund för det första urvalet vi gör. Som anställd i Trafikverket kan du komma att bli krigsplacerad utifrån totalförsvarets behov.

Trafikverket strävar efter att personalsammansättningen ska spegla samhället i övrigt. Vi eftersträvar en mångfald bland våra medarbetare och vi visar respekt för allas olikheter och förutsättningar. Det är viktigt hur vi agerar och uppfattas av omvärlden. Därför värderar vi etik och moral högt i Trafikverket. För oss är det viktigt med en gemensam kultur som präglas av våra värderingar: pålitliga, engagerade och modiga.

Ansök senast Din ansökan ska ha kommit in till Trafikverket senast den 2019-12-01

Publicerad den

08-06-2020

Extra information

Status
Stängd
Ort
Luleå
Typ av jobb
Civilingenjör / Arkitekt
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Registrera dig nu!

Ansök snabbt genom endast ett klick och bli uppdaterad med de senaste positionerna som passar dig. Registrera dig som en student här!

Registrera dig gratis