Inaktiv platsannons

Kundtjänsthandläggare visstid timanställd i Eskilstuna

Om tjänsten

Välkommen att söka jobb hos oss som Kundtjänsthandläggare visstid timanställd. Vi vill ha din ansökan senast den 19 november.

Vill du arbeta som kundtjänsthandläggare i en framtidsbransch? Hos oss på Trafikverket finner du en mängd spännande och intressanta arbetsuppgifter, där du utvecklar och förvaltar infrastruktur och bidrar till att skapa ett tillgängligt Sverige. Hos Förarprov jobbar du med kunden i centrum. Vår uppgift är att genomföra prov inom körkortsområdet och yrkestrafikområdet. Tillsammans med dina kollegor bidrar du till att varje kund känner sig välkommen, får tydlig information och de bästa förutsättningarna att visa sina kunskaper. Vårt mål är trafiksäkra, riskmedvetna och miljömedvetna förare i vägtransportsystemet. På Förarprov möter vi ett stort antal kunder varje dag. Vi ser olikheter hos både medarbetare och kunder som en styrka och hos oss är utveckling en självklarhet. Förarprov är en enhet i Trafikverket och har cirka 500 medarbetare i hela landet fördelade på ett 30-tal orter.

Arbetsuppgifter

Till Förarprovskontoret i Eskilstuna söker vi nu kundtjänsthandläggare. Tjänsten är timanställning under perioden januari-december 2020

Du kommer att vara Förarprovs ansikte utåt och möta våra kunder i receptionen.

I arbetsuppgifterna ingår att genomföra id-kontroller, hjälpa våra kunder vid fotografering för körkort, boka teori- och körprov , ta emot och skriva in besökare, telefonsamtal från kundtjänst, m.m.

Som kundtjänsthandläggare möter du många olika kunder varje dag och ett professionellt kundbemötande är avgörande för att ge kunden bra förutsättningar.

Kvalifikationer

Vi söker dig som

  • godkänd gymnasieexamen
  • är minst 23 år, vilket är lägsta ålder för att få förrätta kunskapsprov enligt Transportstyrelsens föreskrift om förordnande att förrätta prov.
  • har B-körkort
  • har erfarenhet av arbete i kundtjänst eller reception alternativt annat arbete som inneburit kundkontakter
  • har goda kunskaper i Officepaketet
  • kan uttrycka dig väl i tal och skrift på svenska och engelska

Som person har du god samarbetsförmåga och arbetar för att hitta lösningar som gynnar alla parter på bästa sätt. Du har god kommunikationsförmåga som innebär att du förmedlar budskap på ett tydligt sätt samt är respektfull och anpassar din kommunikation till mottagaren och du arbetar självständigt, ser vad som behöver göras och agerar därefter.

 

Övrig information

Vi genomför tester i denna process.

Intervjuer genomförs i Eskilstuna preliminärt den 9 december 

Ansökan

Din ansökan ska ha inkommit till Trafikverket senast sista ansökningsdatum. De frågor som du får besvara när du skickar in din ansökan kommer ligga till grund för det första urvalet vi gör. Som anställd i Trafikverket kan du komma att bli krigsplacerad utifrån totalförsvarets behov.

Trafikverket strävar efter att personalsammansättningen ska spegla samhället i övrigt. Vi eftersträvar en mångfald bland våra medarbetare och vi visar respekt för allas olikheter och förutsättningar. Det är viktigt hur vi agerar och uppfattas av omvärlden. Därför värderar vi etik och moral högt i Trafikverket. För oss är det viktigt med en gemensam kultur som präglas av våra värderingar: pålitliga, engagerade och modiga.

Ansök senast Din ansökan ska ha kommit in till Trafikverket senast den 2019-11-19

Publicerad den

12-06-2020

Extra information

Status
Stängd
Ort
Eskilstuna
Typ av jobb
Civilingenjör / Arkitekt
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Registrera dig nu!

Ansök snabbt genom endast ett klick och bli uppdaterad med de senaste positionerna som passar dig. Registrera dig som en student här!

Registrera dig gratis