Inaktiv platsannons

Juniorkonsult med intresse för utomhusbelysning/gatubelysning i Helsingborg

Om tjänsten

Juniorkonsult med intresse för utomhusbelysning/gatubelysning Om jobbet

Vi söker dig med passion för ljus!  

AFRY  växer med lönsamhet vilket är en bra grund för att våra medarbetare ska trivas. Många tror att AFRY  bara är teknik, men vår historia handlar mest om människor – djärva ingenjörer, projektledare, visionära ledare och andra specialister som arbetar tillsammans, så att nya insikter och idéer kan växa till smarta lösningar som utvecklar samhället.

Inom divisionen Infrastructure arbetar runt 6000 medarbetare, på 80 olika kontor i Sverige, Finland, Norge, Danmark, England, Tjeckien, Tyskland, Österrike och Schweiz.

På sektionen Electrical Engineering i Helsingborg är vi idag 15 både juniora och seniora konsulter i ett arbetsklimat som präglas av teamwork och framåtanda. I sektionen ingår en grupp som huvudsakligen arbetar med utomhusbelysning och gatubelysning. Gruppen är involverad i många spännande projekt och växer framgångsrikt. De flesta av våra kunder arbetar inom samhällsbyggnad.

Per Pihl, som är sektionschef berättar konkret om ett exempel på projekt. ”Det är var en anpassning av gatubelysning vid en spårväg i Lund, där vi dels ritat om befintlig belysning men också anpassat och kompletterat med ny belysning. Här samarbetade vi med Lunds Kommun och Skanska som var huvudentreprenör.

Ett annat spännande projekt var en tema-lekplats i Malmö där utmaningen handlade om att sätta ljus på ett funktionellt och säkert sätt för barnens bästa lekupplevelse, i samarbete med Malmö stads Fastighets- och gatukontor och deras entreprenörer som ska och bygga anläggningen.

Målet för oss är att sektionen ska växa och ta marknadsandelar, fortsätter Per. Vi har många intressanta projekt på gång nu inom offentlig miljö.  

Vi söker nu en Juniorkonsult med intresse för utomhusbelysning/ gatubelysning och alla möjligheter som det ger.

Som juniorkonsult kommer du att arbeta med projektering enligt gällande regelverk och lagstiftning och i nära samarbete med våra belysningsdesigners i Malmö. Du ansvarar för uppdrag på nya områden, hela vägområden och gestaltning tillsammans med våra landskapsarkitekter. Du gör beräkningar, dimensioneringar och har kontakt med kunden.  

Många projekt i samarbete med Trafikverket handlar om säkerhet och trygghet för användaren. Med kommunen som kund handlar uppdraget ofta om trygghet och gestaltning. 

Hos oss får du stora möjligheter att utveckla modern ljusdesign som syns offentligt. Är du mer junior kommer du utvecklas hos oss med tillgång till en mentor, Lennart Green, erfaren uppdragsledare på kontoret i Helsingborg, som också blir din placeringsort.

Vem är du?

Du har en ingenjörsexamen från YH med specialisering mot el. Du har upp till 4 års erfarenhet av projektering inom gatubelysning och gestaltning och erfarenhet av att driva hela projekt eller delprojektering. Sökande som är nyutexaminerade är också mycket intressanta för rollen.

Du har stor förståelse för andra teknikområden runt belysning och kan nätverka med dessa för din affärs bästa. 

Du arbetar kanske idag på ett annat konsultföretag, är elektriker med projekterfarenhet eller så arbetar du i säljledet. Det är starkt meriterande om du har erfarenhet av och inblick i hur konsultverksamhet bedrivs. 

Förutom att du givetvis ska vara intresserad av teknikområdet, värdesätter vi personliga egenskaper som driven och självgående, att du har initiativförmåga och effektivitet.

Du har förmåga att behålla överblicken utan att tappa detaljerna. Du har lätt för att förstå och delta i tekniska diskussioner och trivs i en fartfylld miljö som präglas av tillväxt.

Vi erbjuder

Vi erbjuder en arbetsplats med framåtanda och trygghet genom kollektivavtal. Självklart har vi förmåner som t ex flextid och friskvårdbidrag för samtliga medarbetare. För oss är det viktigt att vidareutveckla oss därför har vi tydliga karriärvägar inom AFRY. Vilken väg vill du ta?

På AFRY tycker vi att det är viktigt med en balans mellan arbete och fritid. Genom vår personalförening erbjuder vi intressanta fritidsaktiviteter som ytterligare ett sätt att ha roligt med kollegor!

AFRY  är rankat som en av Sveriges mest populära arbetsgivare bland ingenjörer. Hos oss är du med och utvecklar banbrytande och hållbara innovationer inom infrastruktur, energi och industri.

Om företaget

AFRY är ett internationellt företag inom teknik, design och rådgivning. Vi hjälper våra kunder att utvecklas inom hållbarhet och digitalisering.

Vi är 17 000 hängivna experter inom områdena infrastruktur, industri och energi, som arbetar över hela världen för att skapa hållbara lösningar för kommande generationer.

Making Future.

Publicerad den

25-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Helsingborg
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
Civilingenjör / Arkitekt, IT
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Helsingborg | Civilingenjör / Arkitekt | IT | Heltidsjobb (förstajobb)