Inaktiv platsannons

Intresseanmälan studentambassadör i Lund, Göteborg, Linköping, Stockholm, Sundsvall

Om tjänsten

Vill du får en unik inblick i Atea och bli en del av det svenska landslaget i informationsteknologi? Brinner du för event och marknadsföring? Nu har du chansen att anmäla ditt intresse för att bli studentambassadör hos Atea.

Din roll i laget
Som ambassadör arbetar du med en annan ambassadör och tillsammans kommer ni att genomföra employer branding aktiviteter under året för ert universitet med stöd av er kontaktperson på Atea. Uppdraget ger dig en möjlighet att skapa goda kontakter inom Atea vilket öppnar dörrar för framtida ex-jobb och förhoppningsvis blir du efter studierna en medarbetare hos oss. Om du är sistaårsstudent kommer du även få ett försprång i rekryteringsprocessen till vårt eftertraktade traineeprogram. Som ambassadör kommer du känna att du är en del av oss genom att få möjlighet att på våra landslagsläger, introduktionsdagar och andra lokala aktiviteter. 
  
Vårt erbjudande till dig  
Hos oss är det alltid nära till beslut. Vi har en målmedveten satsning på våra medarbetares utveckling. Vår kultur präglas av våra värderingar, en kultur där framåtanda, humor, kamratskap och ett visst mått av galenskap är helt naturligt. En kultur som gjort oss till Sveriges största leverantör av it-infrastruktur och tillhörande tjänster.  

Vi har alltid stora saker på gång. Vi gillar att utmana oss själva och går ofta vår egen väg tack vare modiga medarbetare. Vi har ett stort fokus på ansvarstagande utveckling och är stolta över att kunna påverka branschen globalt att agera mer hållbart.

Ansökan  
Skicka in din intresseanmälan redan idag via ansök nu knappen! Uppdraget kommer troligtvis att börja sommaren 2020 och rekryteringsprocessen dras igång under våren 2020, Vi hör av oss till dig när rekryteringsprocessen drar igång. Vill du veta mer om tjänsten är du välkommen att kontakta Hanna Carlborg, rekryterare, via hanna.carlborg@atea.se.
 
Välkommen till Atea!  
 
Atea vill samla it-branschens största hjärtan och snabbaste hjärnor. Vi finns över hela Sverige och har över 2500 kompetenta medarbetare inom alla områden. Specialister som vet vad som krävs för att skapa konkurrenskraft inom exportindustrin, specialister som vet hur it kan bidra med bättre lärande i skolan, specialister som vet hur lokala företag kan växa med it, specialister som vill vara med och skapa vård och omsorg i världsklass.

Publicerad den

26-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Lund, Göteborg, Linköping, Stockholm, Sundsvall
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
IT
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

IT | Heltidsjobb (förstajobb)