Inaktiv platsannons

Restaurangbiträde med inriktning servering till MR Traktören,Eksjö

Om tjänsten

Bli en del av oss på Fazer för att tillsammans skapa glädje och välmående med meningsfulla matupplevelser!
Ditt jobb för att skapa smaksensation på Fazer 
Är du serviceinriktad och har ett intresse för klimatsmarta råvaror och restaurangbranschens trender? Vi söker ett restaurangbiträde som tillsammans med övriga medarbetare i köket, vill vara med och utveckla vår verksamhet vidare! Som restaurangbiträde arbetar du med smörgås- och salladsberedning samt fördelar dina arbetsuppgifter mellan att stå i kassan men även att vara i disken. I rollen som restaurangbiträde ingår även mycket gästkontakt vilket ställer stora krav på din servicenivå. Tjänsterna är tillsvidareanställning på 100% med huvudsaklig arbetstid förlagd under dagtid, måndag till fredag men kvälls- och helgarbete kan förekomma. 
Vad vi önskar av dig
Du har examen från restaurangskola eller likvärdig utbildning samt intresse för att arbeta i restaurangmiljö med mat och service. För att vara lämplig för rollen som restaurangbiträde hos oss är det meriterande om du har tidigare erfarenhet från att arbeta i restaurang samt har förkunskaper i kökshygien samt servering. Som person är du flexibel och noggrann med god samarbetsförmåga. Du arbetar med en hög servicekänsla och har förmågan att ta egna initiativ för att ständigt förbättra produktionen och utvecklingen inom det egna området. Det du talar och skriver flytande svenska. Även körkort är ett krav.

Eftersom vi verkar inom ett skyddsobjekt så krävs registerutdrag och sekretessintyg. Registerutdraget måste vara utan anmärkningar och du måste vara svensk medborgare eftersom verksamheten bedrivs inom militärt område
Fazer erbjuder dig   
Rollen som restaurangbiträde ger dig möjligheten till ett kreativt och nytänkande arbete med möjlighet att påverka och driva förbättringar framåt. Alla som arbetar på Fazer har möjlighet att ta del av vårt gedigna utbildningsprogram. Vissa utbildningar är obligatoriska medan andra väljer du efter behov eller intresse. Som anställd på Fazer får du även möjlighet till vidare utveckling inom Fazerkoncernen. Som anställd på Fazer har du flera förmåner som motionsbidrag mm.
Om våra försvarsrestauranger i Eksjö  
Inom Eksjö garnison finns restaurangerna MR Traktören, Husarmässen och Mäss Trianon. MR Traktören serverar frukost, lunch och middag till personalen på området, måndag till söndag. Dessa måltider uppgår till ca 250 måltider per dag. På de övriga två restaurangerna serveras fika och representationsmåltider i varierande antal, måndag till söndag.
Ansök till Fazer och ta del av våra smakuppdrag 
För mer information är du välkommen att kontakta ansvarig restaurangchef Joakim Nord på telefon: 070-0019995. Intervjuer och urval kommer att ske löpande, så skicka gärna din ansökan så snart som möjligt, dock senast den 2019-12-15.

Publicerad den

25-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Eksjö
Typ av kontrakt
Deltidsjobb
Typ av jobb
Restaurang
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Eksjö | Restaurang | Deltidsjobb