Inaktiv platsannons

Helgpersonal till Housekeeping i Göteborg

Om tjänsten

Gothia Towers är en plats för möten och upplevelser för människor från hela världen. Ett fyrstjärnigt hotell med 1 200 smakfullt inredda rum och magnifik utsikt över staden samt flera populära restauranger och barer med något för alla smaker. Här finns över 40 000 kvadratmeter upplevelseyta för fest, evenemang, show, konferens och kongress – allt under ett tak.
Gothia Towers är en del av Svenska Mässan koncernen.

Vi söker dig som kan jobba helger nu i vinter och vår och gärna till sommaren 2020.

Vi erbjuder helgtjänster på viss tid samt även fasta helgtjänster. 


Som hotellstäderska/hotellstädare städar du självständigt både ”avreserum” och ”stannarum” samt säkerställer att allt är skinande rent på rätt sätt.
I rollen som städare är du en viktig ambassadör för Gothia Towers och i rollen ingår det att leende svara på gästers frågor och önskemål från de gäster som du dagligen möter. Det krävs att du kan kommunicera på svenska och engelska.

Du ansvarar för att städningen av tilldelade rum, badrum, allmänna ytor, förråd, korridorer eller andra tilldelade områden håller en hög kvalité. Du ansvarar även för att löpande rapportera färdigstädade rum och eventuella fel på rummen och övriga lokaler i vår app som du dagligen arbetar i.

Du skall tycka om att städa och hålla ordning samt vara väldigt kvalitetsmedveten och ha en känsla för detaljer. Du gillar att arbeta i ett högt tempo mot tydliga mål som ska uppnås dagligen. Vi ser gärna att du har en god fysisk grundkondition.

Som person är du glad, positiv, ordningsam, ansvarstagande, lösningsorienterad och prestigelös och sätter stort värde på att leverera goda resultat. Vi ser gärna att du har tidigare arbetslivserfarenhet och erfarenhet från hotellstädning är mycket meriterande. 

Vi erbjuder en inkluderande och trevlig miljö där vi skrattar mycket tillsammans. Vi har ett stort hållbarhetsfokus och arbetar enbart med kvalitetsprodukter som är bra för både medarbetare och miljön.

Du får vara med och skapa den mest attraktiva arbetsplatsen i Europa som lockar miljontals besökare varje år.

Vi er fram emot Din ansökan med personligt brev och CV. Rekrytering och urval sker löpande. 

Publicerad den

19-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Göteborg
Typ av kontrakt
Deltidsjobb
Typ av jobb
Restaurang
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Göteborg | Restaurang | Deltidsjobb