Inaktiv platsannons

Försäkringsrådgivare till Liv & Pension Kontor / Team Nord i Umeå

Om tjänsten

Om jobbet

Som Försäkringsrådgivare planerar du själv ditt arbete. Du genomför kundmöten, ger avancerad rådgivning och gör komplexa affärsupplägg med försäkringslösningar gentemot företagsledningar, företagsägare och anställda. Du får en egen kundbas som du ansvarar för att utveckla, samtidigt som du bearbetar interna prospekts i nära samarbete med lokala PB-, premium- och företagsrådgivare.

Kompetenser som krävs för att lyckas i rollen

Vi söker dig som har förmåga att jobba strukturerat och självständigt, med ett starkt eget driv och hög leveranssäkerhet. Du ska ha god kunskap om försäkringsmarknaden och förmåga att ge anpassade råd utifrån kundens specifika behov. Du är van att arbeta resultatinriktat utifrån en affärsplan med aktiviteter och mål, både individuellt och tillsammans med dina kollegor för att nå teammålen. Du ska ha dokumenterat goda försäljningsresultat, gärna från SME/Midcorpsegmenten.

Du har Swedseclicens och innehar Livdiplom.

Du kanske tidigare har jobbat med
  • Försäkringsrådgivning
  • Företagsrådgivning
  • Premium- / PB-rådgivning
  • Annan tjänsteförsäljning
Varför jobba hos mig?- Fredrik Nordlund

Drivs du av att göra affärer, är en lagspelare med en självständighet i botten, är denna roll helt rätt för dig. Du kommer att få arbeta i ett positivt team som kännetecknas av framåtanda, kunskapsutbyte och hög kompetens. Som ledare ger jag dig frihet och stöttning när du behöver det.

 

Vi kan komma att påbörja urvalet under ansökningstiden och välkomnar din ansökan så snart som möjligt.

Inte något för dig? – tipsa en kollega om jobbet!

Vi har gjort vårt medieval för rekrytering och undanber oss därför kontakt med annonssäljare eller säljare av andra rekryteringstjänster

Publicerad den

12-06-2020

Extra information

Status
Stängd
Ort
Umeå
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
Kontor / Administration , IT
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Umeå | Kontor / Administration | IT | Heltidsjobb (förstajobb)

Registrera dig nu!

Ansök snabbt genom endast ett klick och bli uppdaterad med de senaste positionerna som passar dig. Registrera dig som en student här!

Registrera dig gratis