Inaktiv platsannons

Brand och säkerhetstekniker i Umeå

Siemens Financial Services is a global financing company within the Siemens Group. We create modern and flexible financing solutions for our partners and customers and we want you to help us!

Om tjänsten

Vi söker tekniker inom brand- och säkerhetssystem till vårt glada kontor i Umeå.

Hej!

Visste du att en genomsnittlig svensk spenderar 90% av sin tid inomhus - på arbetet, i skolan, bilen, hemmet? Är det då inte viktigt att rummet du sitter i har behaglig temperatur? Att du ska känna dig trygg och att endast behöriga ska komma in? Att brandlarmet fungerar om olyckan skulle vara framme? Men också att den byggnaden du befinner dig gör så lite avtryck på miljön som möjligt. 
Detta är något vårt team jobbar dagligen med, att göra fastigheter och vår jord mer hållbar genom Siemens innovativa systemlösningar och tjänster.

Vi söker nu med nyfikenhet och spänning fler eldsjälar som vill ”joina” vårt team i Umeå och göra skillnad på riktigt!


I rollen som tekniker inom brand och säkerhet hos oss jobbar du ute hos våra kunder med felsökning och driftsättning av både befintliga och nya anläggningar där du har stor del av Västerbottens vackra kustlinje som arbetsplats. Dagarna är varierande där du ena dagen får avbryta fikarasten med att hoppa in i bilen och ta ett akut serviceärende medan andra dagar har du schemalagt för planerat underhåll av systemen ute hos våra kunder och allt flyter på precis som du tänkt. Du är den mest kunniga på våra system och när du märker att systemet behöver uppdateras ger du konsultation till kunden om vad de kan erbjudas för att utveckla anläggningar med de nya tekniska lösningarna.

I rollen jobbar du mycket självständigt ute hos våra kunder men du ska aldrig känna dig ensam och dina kollegor finns ett samtal bort om du behöver deras hjälp och stöttning. Som ny hos oss välkomnas du med ett ordentligt introduktionsprogram med utbildning, mentorskap och vägledning. 


För att trivas i rollen är du en person som gillar att ta eget ansvar, trivs med kundkontakt och att skapa relationer. Du känner ett genuint intresse för att leverera god service och att hjälpa kunderna utvecklas inom den senaste tekniken/tjänsterna. Förmåga att planera och prioritera är viktigt utifrån att tempot kan vara högt, din närmsta ledare kommer vara till god hjälp där och stötta dig när du räcker ut en hand. 

Du gillar teknik och får gärna ha en bakgrund inom teleteknik/el med några års erfarenhet men du kan även komma direkt från skolan. Goda IT/datakunskaper, kunskaper i konfigurering och/eller erfarenhet från arbete med nätverk är önskvärt. Har du kompetens inom säkerhet (brandlarm, inbrott, passer, CCTV, m.m.) är det meriterande.

Körkort behövs i tjänsten likaså att du kan kommunicera på både svenska och engelska samt innehar svenskt medborgarskap. Då vi arbetar inom säkerhetsbranschen begär vi utdrag från Rikspolisstyrelsens misstanke- och belastningsregister.


Vad erbjuder vi?

På Siemens gör vi varje dag skillnad för både oss själva, våra kunder och vår planet. Vårt gemensamma mål är att skapa platser som bryr sig om, både hos våra kunder och hos oss själva. På Siemens värdesätter vi varje individs olikheter och möjlighet till utveckling. Vi erbjuder en flexibel arbetsplats med en hög grad av frihet och ansvar över sin egen vardag. Flexibiliteten ger våra medarbetare möjlighet att skapa en bra balans mellan arbete och privatliv. Självklart finns även förmåner såsom friskvårdspaket, arbetstidsförkortning, tjänstebil m.fl.

/Malin med team

Följ med på vår fortsatta resa in i framtiden! #We create enviroments that care 


Om Siemens
Tillsammans är vi ca 350 000 nyfikna och kompetenta personer i världen som jobbar med att utveckla framtiden. Du kan vara en av dem. Se mer på Siemens.se

Tveka inte - ansök idag via siemens.se/jobb och senast den 10 december 2019.

Publicerad den

29-02-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Umeå
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej