Inaktiv platsannons

Joliebeauty.se söker student som vill jobba extra med översättningar och texter i Stockholm

Joliebeauty.se är en ekologisk skönhetsdestination för konsumenter som vill ha det lilla extra. Vi söker nu en skönhetsintresserad student som vill jobba extra vid sidan av studierna med översättningar och texter.

2 - 20 timmar per vecka
Mellan 120.00SEK och 130.00SEK per timme

Arbetsbeskrivning:

Om du är intresserad av skönhetsprodukter, språkligt begåvad med talang för att effektivt producera vackra berättande texter så är det här det perfekta extrajobbet för dig. Är du dessutom intresserad av digital marknadsföring och tycker det är kul med skönhetsprodukter är det en perfekt 'match.'

Jolie är Finlands ledande ekoskönhetssajt och nu finns vi även i Sverige under namnet joliebeauty.se där vi säljer lyxiga naturliga, ekologiska skönhetsprodukter. Största delen av innehållet produceras på finska, och vi har ett behov av översätta texter från finska till svenska. Men oroa dig inte, du behöver inte kunna finska. Grunden görs med Google translate, och det primära jobbet blir därefter att göra texten både korrekt, inspirerande och snygg.

Exempel på texter är produkttexter för hemsida, texter för nyhetsbrev/kampanjutskick och för sociala medier.

Grundöversättningen görs i Excel, men du kommer också att få jobba i Wordpress (hemsida), Active Campaign (nyhetsbrev), samt publicera på Facebook och ev. i andra kanaler.

Antalet timmar blir efter ök. Närmast står vi inför en omlansering av vår sajt med många nya produkter och varumärken som behöver texter - ett bra jullovsjobb. Därefter kommer vi löpande utskick av nyhetsbrev och inlägg på sociala medier. Arbetet är flexibelt och kan med fördel göras hemifrån eller på vårt trevliga kontor i Gamla Stan. Du bör bo i Stockholm för att kunna vara på plats för avstämningar. Viktigt för oss är att du är en situation där du har möjlighet att arbeta med detta vid behov under minst hela nästa år.

Skriv gärna ett par rader till oss om vad du gör just nu och varför just du är lämplig för det här jobbet.

Vad vi erbjuder:

  • Flexibel arbetstid
  • Utvecklande uppdrag inom digital marknadsföring
  • Kunskap om skönhetsbranschen

Vad vi ber om:

  • Du studerar vid en Högskola/Universitet
  • Kommunikation
  • Marknadsföring
  • Bör planera att studera under hela 2020

Ansök

Är du rätt person? Klicka på 'Ansök nu'.

Publicerad den

26-03-2024

Extra information

Transmeri Nordic AB är ett nystartat svenskt dotterbolag till OY Transmeri - en av Finlands ledande distributörer för starka varumärken. I Sverige driver vi förutom joliebeauty.se, Natural Goods Company, en distributör mot återförsäljare av naturlig, ekologisk hud-och skönhetsvård med flera spännande ekovarumärken, såsom Patyka, Lavera, Mossa, Whamisa, Absolution, Urang, Khadi, Biosolis, Alima Pure, Nurme, och Cattier Paris.

Status
Stängd
Ort
Stockholm
Antal timmar per vecka
2 - 20
Typ av kontrakt
Deltidsjobb, Extrajobb
Löneindikation
Mellan 120.00SEK och 130.00SEK per timme
Ansvarig för
Textutformning i marknadsföringssyfte
Typ av jobb
Marknadsföring / PR, Online marketing
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Ja
Språk
Svenska