Inaktiv platsannons

Bluestep Bank söker en produktägare till vår web! Stockholm

Om tjänsten

Bluestep Bank är specialister på bolån och ett komplement till de traditionella bankerna. Bluestep erbjuder alltså ett alternativ under den period kunden av olika anledningar inte kan få lån av de flesta andra banker. Vanliga anledningar till den traditionella bankens låneavslag är kundens anställningsform och ekonomiska historik. Många människor har idag vikariat, projektanställning eller är egna företagare, men de inkomstformerna anser ofta de traditionella bankerna vara mindre säkra än inkomsterna från en fast anställning. Bluestep Bank gör en annan bedömning och har hjälpt tiotusentals människor med lån genom att utgå från den nuvarande och framtida betalningsförmågan, och inte bara titta på anställningsform och kredithistorik.

Bluestep Bank etablerades i Sverige 2005 och i Norge 2010. Sedan 2017 heter vår ägare EQT. Vårt erbjudande omfattar bolån, privatlån och sparkonton till privatpersoner. I dagsläget har vi drygt 60 000 kunder och av dem är ca 16 000 bolånekunder. Vi är över 200 anställda fördelat mellan huvudkontoret i Stockholm, Oslo och Helsingborg. Bluestep Bank har medarbetare med mycket varierande ursprung och bakgrund och vi är övertygande om att det gör oss bättre på att förstå och möta våra kunders behov!

Söker du ett företag som är i framkant och där kulturen präglas av entreprenörskap och engagemang? En utmanare i en traditionell bransch som växer och som ska fortsätta göra det? Då är Bluestep något för dig.   

Om tjänsten   
Under 2019 har vi lanserat en ny webb för Sverige och Norge med fokus på att ständigt förbättra kundresan och löpande testa nya lösningar och driva fortsatt förbättring – alltid utifrån att optimera kundens upplevelse. Vi söker just nu en produktägare som kan fortsätta driva och bygga vår websida. Du kommer att koordinera och projektleda ditt team likt en Scrum Master i Stockholm samt samarbeta med Helsingborg, Oslo och i framtiden även på fler marknader. Du kommer även att driva den löpande utvecklingen av vår webb, utveckla vår kundportal och hantera utvärderingar kring digitala satsningar. Arbetet sker nära Head of Digital Marketing men du kommer också vara en brygga mot IT. Och du, vi arbetar med nya tekniker och är inte begränsade av legacy!  

Om dig 
För att vara framgångsrik i rollen tror vi att du har arbetat i en liknande roll eller som teknisk projektledare i ca 3-5 år. Vi tror att du har erfarenhet inom följande områden:  Webbutveckling, EPiServer, Google Tag Manager, SEO optimering och Google Analytics. Vi anser det meriterande om du har erfarenhet av Google Optimise, Mouseflow, HotJar och liknande verktyg. Vidare anser vi det meriterande om du har erfarenhet av CRO & A/B-testning samt arbetat inom bank och finans tidigare.  

Publicerad den

24-10-2020

Extra information

Status
Stängd
Ort
Stockholm
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
Kontor / Administration , Ekonomi / Juridik
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Stockholm | Kontor / Administration | Ekonomi / Juridik | Heltidsjobb (förstajobb)

Registrera dig nu!

Ansök snabbt genom endast ett klick och bli uppdaterad med de senaste positionerna som passar dig. Registrera dig som en student här!

Registrera dig gratis