Inaktiv platsannons

Junior designer i Stockholm

Nordens ledande medieföretag med över 200 års erfarenhet av mediemarknader i förändring. Vi söker nu dig som är villig att hjälpa oss utveckla vår verksamhet.

Om tjänsten

Arbetsuppgifter

Frilansande Junior Designer

Analyserar du sponsrade poster i sociala medier och funderar på hur de kunde gjorts bättre? Uppskattar du hur en banner är utformad, även om du inte alls är i målgruppen?

TV4 och C More söker en kreativ och prestigelös Junior Designer för 6 månaders frilansjobb med chans till förlängning.

Du ansvarar för att ta fram marknadsföringsmaterial till våra digitala kanaler. Du har öga för detaljer, jobbar likväl med rörligt som stillbild och har fingertoppskänsla för digital design.

Vad du kommer att göra:

  • Ingå i ett kreativt team bestående av Motion Creatives, Producenter och Design Leads.
  • Producera och formge annonser för TV4 och C Mores programutbud som t.ex. Idol, Så Mycket Bättre och Gåsmamman, primärt till våra digitala kanaler så som banners och sociala medier.
  • Jobba nära vårt Performance Marketing och Digitala Kommunikationsteam för att hela tiden utvärdera och utveckla vårt innehåll.
  • Säkerställa att innehållet alltid följer vår grafisk profil och är on-brand.

Vem du är:

  • Kanske är du nyexaminerad inom grafisk design, motion graphics eller liknade, eller har jobbat något år som grafiker.
  • En stjärna på Adobe CC-paketet. (Framförallt Photoshop och After Effects.)
  • Har ett starkt konceptuellt tänk och tycker om att ta fram kampanjer.
  • Är en ”digital native” och lever i sociala medier. Du tycker om att hänga med i de senaste lösningarna på Facebook/Instagram/SnapChat/YouTube.
  • Ödmjuk och prestigelös samtidigt som du är högpresterande med ett öga för detaljer.
  • Har en stark portfolio.

Skicka med portfolio i ansökan.

Att jobba hos oss

Vi älskar tv och rörlig bild. Att ständigt vara relevanta, stå på användarnas sida och att samla Sverige några av våra viktigaste uppgifter. Vår framgång bygger på vår förmåga att ge publiken, våra annonsörer och samarbetspartners upplevelser och erbjudanden som gör att de vill återkomma gång på gång.

I vardagen på jobbet bygger våra medarbetare relationer och är generösa med sin kunskap och goda idéer. Som anställd hos oss lyfter du blicken i alla sammanhang och fattar smarta beslut som stärker vår affär. Vi förväntar oss att du som vill jobba här varje dag bidrar till att utveckla kunderna, kollegorna och branschen. I gengäld får du branschens bästa och trevligaste kollegor, och möjlighet att utveckla din fulla potential.

Praktiskt

Du sitter i mediehuset i Stockholm, ett stenkast från Gärdets t-banestation. I huset finns ett eget gym med träningsklasser, goda luncher på vår restaurang Kalaset, och cirka 1000 engagerade kollegor som jobbar med allt från produktion av nyheter och sport, beställning av program och projektledning, till marknadsföring och teknikutveckling.

Det är ett uppdragsavtal för frilans. Start i januari 2020, sex månader med chans till förlängning.

Urval och intervjuer sker löpande, så välkommen med din ansökan så snart som möjligt.

Publicerad den

08-04-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Stockholm
Typ av jobb
Kontor / Administration , IT
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej