Inaktiv platsannons

Projektledare i Årsta

Brand Impact hjälper varje dag välkända varumärken att lansera sina produkter runt om i landet i form av inspirerande butiksaktiviteter och event. Vi är det självklara valet för dig som söker ett omväxlande och flexibelt extrajobb.

Om tjänsten

OM OSS

Brand Impact är Sveriges innovativa leverantör av Brand Experience. Vi hjälper våra varumärken att växa där de befinner sig – i Sveriges alla butiker och gallerior. 

Brand Impact är en del av SSI - världens största leverantör av in-store experiences med en omsättning på 7 MRD SEK. Nu växer vi och söker därför efter en ny kollega som vill arbeta med oss. 

ARBETSPLATS OCH KULTUR 

Vi är ett härligt gäng som sitter i ett av Sveriges snyggaste kontor i Årsta, ett stenkast från city.  Vår entreprenörsanda är en stor del av vår kultur och vi strävar alltid efter att tillsammans se möjligheter och jobba för att förenkla vår tillvaro. Tid för reflektion är A och O och tillsammans utmanar vi gärna både varandra och våra kunder. 

ARBETSUPPGIFTER 

Du kommer arbeta med välkända varumärken, såväl svenska som internationella. Tjänsten som projektledare innefattar följande arbetsuppgifter: 

  • Kundkontakt och ansvar för egna kundkonton.
  • Struktur och tillvägagångssätt vid lanseringar av nya kampanjer
  • Samordning och projektledning av löpande kampanjdrift
  • Utformning av informationsbrev, instruktioner och olika typer av underlag.
  • Uppföljning av insatser, insamlande av statistik och återrapportering till kund.
  • Medverka i och driva interna och externa projekt.

Du har stora möjligheter att påverka din egen arbetssituation och du kommer arbeta i ett klimat som uppskattar egna initiativ. Du rapporterar löpande till ansvarig kundchef. Då vi växer finns det stora utvecklingsmöjligheter för rätt person.

UTBILDNING/ERFARENHET 

Vi ser gärna att du har en eftergymnasial utbildning, universitet eller liknande. Önskvärt är att du har 1-2 års erfarenhet samt arbetat med liknande arbetsuppgifter tidigare, dock inget krav. Som person har du ett stort personligt engagemang och en god förmåga att effektivt driva ditt arbete och dina projekt framåt. Du är social, strukturerad, har höga ambitioner, ser möjligheter, gillar förändringar och ett högt tempo. Du har ett affärssinne och ser lösningar istället för problem. Du har lätt för att samarbeta i ett team och är bra på att planera och organisera ditt arbete. Du är mån om att nå resultat och att hålla deadlines med hög kvalitet. Du känner dig lika bekväm i ett kundmöte som bland vår fältpersonal. Du sprider massor av positiv energi runt omkring dig.

ÖVRIGT

Vi kommer kalla till intervjuer löpande under rekryteringsprocessen vilket innebär att tjänsten kan tillsättas innan ansökningstiden går ut. 

Tjänsten är ett långtidsvikariat på 1,5 år med stor chans till förlängning därefter.

Lycka till!

Jobbar du redan på Brand Impact?

Var med i rekryteringen och hitta din nästa kollega!

email
@brandimpact.se

Publicerad den

28-10-2020

Extra information

Status
Stängd
Ort
Årsta
Typ av kontrakt
Deltidsjobb
Typ av jobb
Promotion / Eventpersonal
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Registrera dig nu!

Ansök snabbt genom endast ett klick och bli uppdaterad med de senaste positionerna som passar dig. Registrera dig som en student här!

Registrera dig gratis