Inaktiv platsannons

B-ansvarig Frukt & Grönt Coop Djurås i Gagnef Gagnef

Om tjänsten

Vi söker dig som är en driven och kreativ person som brinner för mötet med våra kunder och har ett stort intresse för mat, service och försäljning. Vi vill att du tillsammans med dina medarbetare skapar en levande avdelning som ständigt överträffar våra kunders förväntningar.

Du ska i din roll som ansvarig kunna erbjuda våra kunder en fräsch och inbjudande avdelning alla dagar i veckan. Du ansvarar för att skapa merförsäljning och inspirerar kunden till köpglädje genom en välplanerad avdelning med högt säljtryck. Tjänsten innefattar även kassa, varuplock, spel och post samt helgarbete.

I din roll ansvarar du också för uppföljning av försäljning mot budget, arbetar aktivt med att minska fysisk förstörelse och svinn samt ser till att avdelningen har tydliga rutiner. Vidare tycker du om att arbeta i ett högt tempo och är bra på att hantera stressiga situationer.

Vi värdesätter att du liksom vi är flexibel och serviceinriktad med stort engagemang i arbetet. Som person är du positiv och målinriktad, alltid med kunden i fokus. Våra ledord Välkomnande, Inspirerande och Ansvarstagande ska genomsyra ditt dagliga arbete.

Vi ser det som meriterande om du har erfarenhet av butiksarbete.

Tjänsten är ett vikariat på 29 timmar/veckan fr.o.m. 2020-01-13 t.o.m. 2021-04-23 med möjlighet till fast tjänst.

Publicerad den

27-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Gagnef Gagnef
Typ av kontrakt
Deltidsjobb
Typ av jobb
Detaljhandel
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Detaljhandel | Deltidsjobb