Inaktiv platsannons

Inköpsassistent i Kista

Dollarstore är en svensk butikskedja. DollarStore är till för alla som älskar att shoppa kända och nya märken till riktigt bra priser på ett och samma ställe!

Om tjänsten

Dollarstore befinner sig i en högexpansiv fas med spännande framtidsutsikter. Vi erbjuder stora utvecklingsmöjligheter för dig som gillar tempo och utmaningar. På Dollarstore är vi en familj. Sammanhållningen och teamkänslan är ryggraden i företaget. Vi tycker om att ge våra medarbetare ansvar och uppmuntrar dem till att fatta beslut och hitta egna lösningar i det dagliga butiksarbetet. Vi tycker att det är viktigt att ha kul på jobbet och trots ett stundtals högt tempo finns det alltid tid för skratt. Dollarstore erbjuder varierande arbetsuppgifter och ett utvecklande klimat för dig som gillar att hitta lösningar och är snabb i fötterna. Hos oss har du en möjlighet att göra skillnad på riktigt – att skapa en bättre vardag för våra kunder.

Dollarstores DNA

o  Vi är närvarande mot kunder och kollegor och tror på att alla människor har rätt till glädje, gemenskap och fantastiska priser.

o  Vi har de mest upplevelsefyllda butikerna och produkter som hela tiden överraskar.

o  Vi är alltid ärliga och vi är på riktigt. No monkey business – helt enkelt.

o  Vi har de lägsta priserna och skapar mest värde till våra konsumenter. Detta görs genom att vi alltid har kostnaderna i fokus.

Om tjänsten

Som inköpsassistent blir du en del av vårt fantastiska team på inköpsavdelningen med placering på vårt huvudkontor i Kista. I rollen arbetar du administrativt med bl.a. att registrera, behandla och underhålla artikelinformation. Som inköpsassistent har du kontakt med både svenska och utländska leverantörer samt butik- och lagerpersonal.

För att trivas i rollen som inköpsassistent ser vi att du har en god samarbetsförmåga, detta då du kommer ha mycket kontakt med både leverantörer och kollegor. Du är prestigelös, flexibel, strukturerad, har en god administrativ förmåga och trivs med att arbeta i en föränderlig miljö.

Kompetenskrav

Vi sätter högt värde på att vi får in rätt personlighet som inköpsassistent. Vi söker främst dig som är:

o  Analytisk

o  Driven och initiativrik

o  Social och har rätt energi

o  Prestigelös

Följande kunskaper är meriterande:

o  Goda kunskaper i Excel

o  Högskoleutbildning eller motsvarande inom ekonomi

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid som inleds med sex månaders provanställning med placering på vårt huvudkontor i Kista.

Tillträde omgående eller enligt överenskommelse.

Intervjuer sker löpande. Det innebär att tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningsperioden har löpt ut.

Välkommen med din ansökan!

Publicerad den

02-11-2020

Extra information

Status
Stängd
Ort
Kista
Typ av kontrakt
Deltidsjobb
Typ av jobb
Detaljhandel
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Kista | Detaljhandel | Deltidsjobb

Registrera dig nu!

Ansök snabbt genom endast ett klick och bli uppdaterad med de senaste positionerna som passar dig. Registrera dig som en student här!

Registrera dig gratis