Inaktiv platsannons

Arbetsledare trä- & betong, anläggning i Umeå

Hos oss får du ett stort eget ansvar och blir en del av en organisation som är jordnära, utvecklande, personlig och pålitliga!

Om tjänsten

Arbetsledare trä- & betong, anläggning

Sökes till Umeå

Vi har en stark orderingång med flera nya projekt i order, främst i Umeå. Vi utökar därför vår verksamhet och söker en arbetsledare som kan vara med och driva våra trä- & betongarbeten. Arbetsområdet omfattar Västerbottens län och Örnsköldsviks kommun.

Vi erbjuder varierande arbetsuppgifter i utvecklande projekt med engagerade kollegor, stark gemenskap och ett stort utbud av förmåner.

Om tjänsten
I dina arbetsuppgifter ingår bland annat att:

  • Planera, leda och följa upp det dagliga arbetet
  • Medverka till en god arbetsmiljö
  • Föra dagbok, rapportera hinder, ändringar samt avvikelser
  • Upprätta arbetsberedningar och att kommunicera dessa
  • Avropa material och underentreprenörer

Kompetenser och personliga egenskaper
Vi kommer att lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper. Du är driven, kommunikativ och ordningsam. Ledarskapet och att kunna skapa engagemang bland medarbetarna är viktigt för att lyckas i rollen.

Den vi söker har stor kunskap och erfarenhet från trä- och betongarbeten. Du är idag antingen en skicklig yrkesarbetare som vill utvecklas, eller en redan rutinerad arbetsledare. B-körkort och god datavana är ett krav. Just nu rekryterar vi till projekt i Umeå, men på sikt är det viktigt att du kan delta i projekt i hela vårt arbetsområde.

Vänta inte med att skicka in din ansökan. Intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tilsättas innan sista ansökningsdag.

Vi avböjer alla erbjudanden om annonserings- eller rekryteringshjällp i denna rekrytering.

Vi erbjuder

I Peabkoncernen blir du delaktig i det spännande arbetet att bygga framtidens hållbara samhälle. Vi engagerar oss i sociala frågor och i frågor som rör miljön för de människor som nu och i framtiden påverkas av det vi bygger och anlägger. Vi vill tillvarata all kompetens på arbetsmarknaden och eftersträvar mångfald.

Det är viktigt för oss att du delar våra kärnvärden jordnära, utvecklande, personliga och pålitliga eftersom de är grundläggande för det vi gör. Hos oss finns stora möjligheter till personlig utveckling. Vill du bygga ett hållbart samhälle med oss?

Välkommen med din ansökan!

Sista ansökningsdag 2020-01-06

Publicerad den

29-10-2020

Extra information

Status
Stängd
Ort
Umeå
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
Hantverkare
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Umeå | Hantverkare | Heltidsjobb (förstajobb)

Registrera dig nu!

Ansök snabbt genom endast ett klick och bli uppdaterad med de senaste positionerna som passar dig. Registrera dig som en student här!

Registrera dig gratis