Inaktiv platsannons

Anläggningsförsäljare – Transmissions- och distributionsprojekt i Västerås

Siemens Financial Services is a global financing company within the Siemens Group. We create modern and flexible financing solutions for our partners and customers and we want you to help us!

Om tjänsten

Anläggningsförsäljare – Transmissions- och distributionsprojekt
Energibranschen är i ständig utveckling och så även vi här på Siemens. Vi står inför en ny spännande resa inom Siemens Energy och vår organisation växer. 

I rollen som Säljare av anläggningsprojekt på Siemens Energy ansvarar du för att utveckla och säkerställa våra affärer. Vårt fokusområde är ställverk och transformatorstationer inom spänningsområdet 130 – 420kV.

Våra anbud är oftast totalentreprenader där mark, byggnad, projektledning, konstruktion montage och provning ingår. Siemens egen produktportfölj har ett heltäckande produktutbud som vi bygger våra stationer utifrån.

Placeringsort Västerås eller Örebro.

Utmaningen 
Rollen som anläggningsförsäljare innebär både utåtriktat arbete mot våra kunder och internt anbudsarbete. 
Du kommer leda anbudsarbetet tillsammans med ett team och styra lösningen för att utveckla och uppfylla våra kunders tekniska krav. 
Du kommer kontinuerligt att arbeta med våra underleverantörer för att skapa relationer och få till en optimerad lösning för alla parter. 

Vem är du?
Du är driven och strukturerad och har ett stort tekniskt intresse.
Du är intresserad av att hitta optimerade lösningar baserat på våra kunders krav tillsammans med våra underleverantörer.
Rollen kräver tekniskt kompetens med 5–7 års erfarenhet från liknande roll. 
Meriterande är bred kompetens inom anläggningskunskap från konstruktion, projektledning eller montage.
Har du tidigare erfarenhet från projektledning eller liknande så är det en bra utgångspunkt för att kunna vidareutvecklas i rollen.
Vi ser gärna att du har en teknisk plattform inom primär-, sekundärkonstruktion eller inom byggnadskonstruktion.
Meriter från installation och montagearbete är positivt.

Vad mer behöver jag veta?
Siemens Energy är en av världens ledande leverantörer av produkter, system, lösningar och tjänster för en prisvärd, pålitlig, och intelligent överföring av elkraft. Portföljen innefattar anläggningar och system för smarta elnät samt system för överföring av högspänning.
 
Vad kan Siemens Energy erbjuda mig?
Vi erbjuder dig ett spännande, utvecklande och självständigt arbete. Du får arbeta med marknadsledande produkter och system med hög kvalité och anpassad teknik. Vi ansvarar för att du får en grundlig introduktion av företaget, våra produkter och kunder.

På Siemens Energy finns en uttalad och väl etablerad policy som stödjer mångfald på arbetsplatsen. Vi erbjuder samma möjligheter till alla och vi ser mångfald som en tillgång, eftersom skiftande bakgrund och livserfarenhet bland medarbetarna höjer dynamiken i gruppen. Mångfald ökar möjligheterna att se saker från olika sidor och hitta nya, innovativa lösningar på problem.

Hur ansöker jag?
Du är välkommen med din ansökan snarast då vi arbetar med löpande urval, dock senast den 8 mars. Du ansöker via vår hemsida, www.siemens.se/jobb jobb id nr 189947. För vidare information om tjänsten kan du kontakta rekryterande chef Olof Lindqvist på tel. +46 (0) 73 620 64 27 eller för frågor gällande rekryteringsprocessen kontakta rekryteringsansvarig Lisa Lundeberg på tel +46 (0) 70 728 13 72.

Vill du komma i kontakt med någon facklig representant på Siemens AB mejla till: facket.se@siemens.com

I denna rekrytering undanber vi oss alla samtal rörande annonsering och rekryteringsstöd. 

Organization: Gas and Power

Company: Siemens AB

Experience Level: Experienced Professional

Job Type: Full-time

Publicerad den

19-08-2021

Extra information

Status
Stängd
Ort
Västerås
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Registrera dig nu!

Ansök snabbt genom endast ett klick och bli uppdaterad med de senaste positionerna som passar dig. Registrera dig som en student här!

Registrera dig gratis