Inaktiv platsannons

Servicechef som brinner för ledarskap i Göteborg

Siemens Financial Services is a global financing company within the Siemens Group. We create modern and flexible financing solutions for our partners and customers and we want you to help us!

Om tjänsten

Miljöer som utvecklar oss, håller oss friska och sammankopplade, gör oss effektivare och håller oss trygga och säkra; Det är vad vi bryr oss om på Smart infrastructure på Siemens. Vi bryr oss så pass att vi jobbar för det varje dag genom de integrerade, digitala och effektiva systemlösningar och tjänster som vi levererar till fastigheter alla arbetsdagar i veckan. 

Vi söker nu en hjälte/hjältinna som är redo att ta sig an en betydande roll för att vi ska göra ytterligare framsteg i det vi bryr oss om. En ledare som ska leda två av våra fantastiska servicekontor på vår branch i väst, med placering i Göteborg och med resor i tjänsten.


Utmaningen

Du kommer i rollen som ledare ansvara för ett 20-tal kollegor, tekniker och säljare, där du ställs inför utmaningen att leda genom ett inspirerande och coachande ledarskap, med målet att få både medarbetare och team att utvecklas och lära kontinuerligt. Vidare är teamkänsla, välmående och engagemang viktiga framgångsfaktorer för resan och därmed viktiga fokusområden i din roll.

En stor del av din roll är även att tillsammans med våra säljare utveckla affären hos våra kunder och skapa ännu mera värde. Samtidigt jobba aktivt för att ge dina tekniker de absolut bästa förutsättningarna att lägga 100% av sin tid på det de är bäst på: Våra kunder och tekniken. Det innebär idag att även en del administrativa uppgifter finns att bemöta i uppdraget. Att lära sig prioritera, jobba strukturerat samt effektivisera och komma med smarta lösningar är därmed särskilt viktigt i tjänsten. Du kommer att vara den drivande faktorn i vår resa in i framtiden och digitaliseringen, där många av våra tjänster kommer att utföras på fjärr av vårt servicecenter.

Begreppet och mindsetet ZERO HARM, noll skadade på jobbet, ligger dig allra närmast hjärtat och du driver det som en naturlig del i din verksamhet.


Vem är du?

Eftersom kontinuerligt lärande och engagemang är centralt för vår fortsatta framgång, är din förmåga att förstå och främja motivation och självledarskap hos dina medarbetare särskilt viktig. Det gör du bland annat genom att du leder situationsanpassat med utgångspunkt i tillit under ansvar samt att du med din kreativa och kommunikativa förmåga pratar om vår vision på ett sätt som träffar i hjärtat. Du har tillräcklig förståelse i ledarskap för att förstå att det i medarbetarsamtalen inte handlar om att prata, utan om att vara nyfiken, lyssna och framförallt agera. Naturligtvis lever du efter den filosofin konsekvent. 
När det kommer till den tekniska biten så kanske du inte besitter den djupa tekniska kunskapen inom byggnadsautomation, brand eller säkerhet som våra experter gör men vi ser ändå att du som söker rollen har någon form av teknisk eller bransch-erfarenhet samt att du är driven i att skapa dig förståelse för affären.

Vi erbjuder en plats i en driven och ansvarsfull ledningsgrupp där vi tillsammans verkar strategiskt och taktiskt för verksamhetens framgång. Du kommer få skapa bekantskap med nya mycket kompetenta, coachande och utmanande kollegor som förstår vad som krävs för att vi ska lyckas - Tillsammans.
Hela teamet ser fram emot att få börja jobba med dig så snart som möjligt, så ansök eller ring om du har några frågor så kan vi prata vidare.

/Christian med team

Följ med på vår fortsatta resa in i framtiden! #We create enviroments that care 


Om Siemens Smart Infrastructure 

Siemens är en global leverantör av säkra och energieffektiva lösningar för fastigheter. Vi erbjuder integrerade, digitala och effektiva systemlösningar och tjänster inom fastighetsautomation, brand, säkerhet, energihantering, samt styr- och reglerprodukter för värme, ventilation och kyla. Se mer på www.siemens.se och vår film nedan.

Se filmen genom att klicka --> 

Är du vår nya kollega?

Skicka in din ansökan via siemens.se/jobb och senast 21 december 2019.

Publicerad den

03-11-2020

Extra information

Status
Stängd
Ort
Göteborg
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Registrera dig nu!

Ansök snabbt genom endast ett klick och bli uppdaterad med de senaste positionerna som passar dig. Registrera dig som en student här!

Registrera dig gratis