Inaktiv platsannons

Elkonstruktör i Sundsvall

Siemens Financial Services is a global financing company within the Siemens Group. We create modern and flexible financing solutions for our partners and customers and we want you to help us!

Om tjänsten

Elkonstruktion, Siemens Energy Transmission Solution, Sundsvall

Energibranschen är i ständig utveckling och så även vi här på Siemens. Vi står inför en ny spännande resa inom Siemens Energy och vår organisation växer. 

Bli del av en öppen och dynamisk arbetsplats där professionell och personlig utveckling står högt på agendan. Siemens är idag en ledande leverantör av transformator- och kopplingsstationer (12-420kV). Vi söker nu en elkonstruktör till vårt team med placeringsort i Sundsvall. Till din hjälp har du en av marknadens starkaste produktprogram av transmissions- och distributionsprodukter.

Vilka är mina arbetsuppgifter?
Du ansvarar för att genomföra konstruktionen av kontrollanläggningen i våra projekt för transmissionsanläggningar. 
Du ansvarar för att säkerställa att konstruktionen uppfyller kundens specifikationer och krav.
Du är en viktig pusselbit och ansvarar för tekniken i projektet från order till att kunden tar över anläggningen.
Du arbetar nära våra kunder och har ett kommersiellt- samt tekniskt ansvar för detta.
Du deltar även i provning av anläggningarna.
Du kommer att ingå i ett team av erfarna kollegor, där du får möjlighet att arbeta med många olika typer av projekt både gällande teknisk utformning och storlek.
Du kan även komma att delta i anbudsarbete rörande tekniska frågor.

Vem är du?
Du har en teknisk utbildning på lägst gymnasienivå och har gedigen erfarenhet av att genomföra kompletta elkonstruktioner för totalentreprenader för aktuell spänningsnivå.
Det är meriterande om du har erfarenhet från olika fabrikat och typer av anläggningar.
Det är även meriterande om du har erfarenhet av drifttagning och reläskydd i kontrollanläggningar vid sidan av din konstruktionserfarenhet.
Du har goda kunskaper av CAD-program, gärna elMaster.
Ditt arbetssätt kännetecknas av att du är drivande, noggrann, strukturerad och trivs med att arbeta i team. 
Som person är du öppen och flexibel. Vidare är du även anpassningsbar i din kommunikation och utifrån de olika situationer du ställs inför. 
Tjänsten kräver att du behärskar svenska samt engelska flytande i såväl tal som skrift.
 
Vad mer behöver jag veta?
Siemens Energy är en av världens ledande leverantörer av produkter, system, lösningar och tjänster för en prisvärd, pålitlig, och intelligent överföring av elkraft. Portföljen innefattar anläggningar och system för smarta elnät samt system för överföring av högspänning.
 
Vad kan Siemens Energy erbjuda mig?
Vi erbjuder dig ett spännande, utvecklande och självständigt arbete. Du får arbeta med marknadsledande produkter och system med hög kvalité och anpassad teknik. Vi ansvarar för att du får en grundlig introduktion av företaget, våra produkter och kunder.

På Siemens Energy finns en uttalad och väl etablerad policy som stödjer mångfald på arbetsplatsen. Vi erbjuder samma möjligheter till alla och vi ser mångfald som en tillgång, eftersom skiftande bakgrund och livserfarenhet bland medarbetarna höjer dynamiken i gruppen. Mångfald ökar möjligheterna att se saker från olika sidor och hitta nya, innovativa lösningar på problem.

Hur ansöker jag?
Du är välkommen med din ansökan snarast då vi arbetar med löpande urval, dock senast den 8 mars. Du ansöker via vår hemsida, www.siemens.se/jobb id no 189942. För vidare information om tjänsten kan du kontakta rekryterande chef Olof Lindqvist på tel. +46 (0) 73 620 64 27 eller för frågor gällande rekryteringsprocessen kontakta rekryteringsansvarig Lisa Lundeberg på tel +46 (0) 70 728 13 72.

Vill du komma i kontakt med någon facklig representant på Siemens AB mejla till: facket.se@siemens.com

I denna rekrytering undanber vi oss alla samtal rörande annonsering och rekryteringsstöd. 

Organization: Gas and Power

Company: Siemens AB

Experience Level: Experienced Professional

Job Type: Full-time

Publicerad den

04-11-2020

Extra information

Status
Stängd
Ort
Sundsvall
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Registrera dig nu!

Ansök snabbt genom endast ett klick och bli uppdaterad med de senaste positionerna som passar dig. Registrera dig som en student här!

Registrera dig gratis