Inaktiv platsannons

Spontan sjöansökan i Stockholm

Om tjänsten

Är du serviceinriktad och vill vara en del av vårt härliga team ombord?

 

Vi på Tallink Silja AB strävar hela tiden efter att ha Östersjöns bästa medarbetare. Att arbeta ombord innebär varierande arbetsuppgifter, ansvar, samarbete och utveckling. Vi söker ständigt efter serviceinriktad personal ombord på Silja Symphony och Galaxy!


Vi söker dig som:

  • Känner stolthet i att ge god service som möter eller överträffar gästernas förväntningar
  • Känner dig trygg i din arbetsroll och yrkeskompetens
  • Är stresstålig, flexibel och trivs med att arbeta i högt arbetstempo
  • Är social, har positiv inställning samt visar god samarbetsförmåga

Du värdesätter och arbetar utifrån Tallink Siljas ledord, glädje, engagemang, samarbete och professionalism. 


Alla som ska arbeta ombord genomgår en hälsoundersökning för friskintyg och säkerhetsutbildning som anordnas av oss på Tallink Silja. Väl i arbete ombord ingår du i säkerhetsorganisationen, därför är det viktigt att du har goda kunskaper i svenska som är säkerhetsspråket. Finska, engelska och andra språkkunskaper är meriterande för att ge våra gäster ytterligare service ombord.

Intresseanmälan gäller för catering-, däck- och maskinpersonal. Vänligen fyll i ditt intresse för det yrke/yrken som stämmer mest in på din egen arbetserfarenhet och utbildning. Vi går regelbundet igenom ansökningarna och kontaktar aktuella kandidater då behov uppstår. Din ansökan kommer vara aktiv i 6 månader. Om du inte har blivit kontaktad av oss inom 6 månader efter att du lagt in din ansökan innebär detta att vi ej har haft behov av din kompetens och din ansökan tas automatiskt bort. Men du är självklart välkommen att återaktivera din ansökan på nytt, om du vill finnas kvar i vår rekryteringsbank.

 

Är du vår nya kollega? Varmt välkommen med din ansökan via vår hemsida www.tallinksilja.se/jobba-hos-oss. Urvalet sker löpande, sök därför gärna redan idag! Notera att vi enbart tar emot ansökningar via vår hemsida. Lön enligt kollektivavtal. 

 

 

Tallink Silja AB är det ledande serviceföretaget inom passagerar- och lasttrafiken på Östersjön. Verksamheten drivs från Stockholm mot Tallinn, Riga, Helsingfors, Åbo och Mariehamn samt mellan Kapellskär och Paldiski. Tallink Silja AB ingår i Tallink-koncernen. AS Tallink Grupp är noterat på Tallinnbörsen, som ingår i OMX. AS Tallink Grupp har en flotta på 13 fartyg som trafikerar på sex linjer under varumärkena Tallink och Silja Line. Sedan 2002 har åtta nya fartyg beställts och satts i trafik på Östersjön vilket gör att Tallink och Silja Line har Östersjöns modernaste flotta som motsvarar kraven på säkerhet, komfort och miljöhänsyn. Senaste tillskottet i Tallinks flotta är Megastar som togs i trafik i januari 2017 på sträckan Tallinn – Helsingfors. Megastar drivs med LNG och har en mängd innovativa lösningar för att minimera miljöpåverkan. Tallink äger och driver även fyra hotell i Tallinn under varumärket Tallink Hotels. Tallink Hotels femte hotell öppnade våren 2010 i Lettlands huvudstad Riga. AS Tallink Grupp har 7000 anställda i Estland, Sverige, Finland, Lettland och Tyskland och transporterar årligen över 9 miljoner passagerare.

Publicerad den

30-10-2020

Extra information

Status
Stängd
Ort
Stockholm
Typ av kontrakt
Deltidsjobb
Typ av jobb
Turism
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Stockholm | Turism | Deltidsjobb

Registrera dig nu!

Ansök snabbt genom endast ett klick och bli uppdaterad med de senaste positionerna som passar dig. Registrera dig som en student här!

Registrera dig gratis