Inaktiv platsannons

Kvick Konditor med siktet mot London! i Stockholm

Om tjänsten

Du har passion och hjärta för hantverket och efter många års erfarenhet är du redo för nya utmaningar utomlands. Läs vidare, få pirr i magen och SÖK!

TJÄNST/START/LÖN/BOENDE
Konditor för tillsvidare. Du blir anställd av vår uppdragsgivare och förhandlar lön direkt med dem. 2 veckors upplärning i Stockholm sen vidare till bageriet i London. Resa ordnar du med själv och boende är lätt att hitta och du får bra stöttning med av ett svenskt community som finns där. 

BREXIT
I dagsläget är det inga problem att jobba i England, den fria möjligheten i hela EU gäller fortfarande. På ambassadens hemsida kan man läsa mer om det permit som gratis kan sökas när Brexit genomförs. Britternas intention är att alla EU-medborgare som vill stanna ska kunna göra det. Läs mer här: 

ARBETSUPPGIFTER/PROFIL
- Inga problem med långa arbetspass och högt tempo
- Baka olika kakor, kondisbitar, fyllningar, marmelader, kolor etc.
- Arbeta rent och snyggt
- Ta till dig av redan satta recept, rutiner och regler
- Du är en äkta teamplayer
- Noggrann och stresstålig
- Mångsidig, men är tillfreds med att hålla dig till färdiga recept
- Passion för hantverket
- Van att arbeta med större produktioner, allting skärs förhand
- Respekt för råvaror, matsvinn och budget 

ANLÄGGNING
Ta chansen att jobba på detta svenskägda bageri i trendiga delen av London. Rena råvaror och hantverk ligger nära hjärtat sammanflätat med en fin familjär känsla inom företaget. Med ett traditionellt sätt att baka och värna om yrket är anläggningen det perfekta steget för dig som vill använda dina erfarenheter och utvecklas. 

ANSÖKAN 
Vi tar bara emot ansökningar genom vårt rekryteringsverktyg (inte mail eller telefon!). Svara på alla frågor och se till att du är anträffbar via mail så snart vi kallar till intervju.

Att ingå i  innebär att vi ställer extra höga krav på att du ska kunna leverera omedelbart! Vi söker dig som har hög arbetsmoral, servicenärvaro, erfarenhet, som är initiativtagande, lyhörd inför kundernas behov, flexibel nog att rycka in där det behövs, gillar kombinationen av teamwork och självständigt arbete/ansvar. Vidare ska du kunna ha kul, njuta och känna dig trygg under din anställning.

Publicerad den

30-10-2020

Extra information

Status
Stängd
Ort
Stockholm
Typ av kontrakt
Deltidsjobb
Typ av jobb
Turism
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Stockholm | Turism | Deltidsjobb

Registrera dig nu!

Ansök snabbt genom endast ett klick och bli uppdaterad med de senaste positionerna som passar dig. Registrera dig som en student här!

Registrera dig gratis