Inaktiv platsannons

Projektingenjör Arbetsmiljö i Göteborg

Om tjänsten

Välkommen att söka jobb hos oss som Projektingenjör Arbetsmiljö. Vi vill ha din ansökan senast den 6 december.

Vill du arbeta som projektingenjör arbetsmiljö i en framtidsbransch? Hos oss på Trafikverket finner du en mängd spännande och intressanta arbetsuppgifter, där du utvecklar och förvaltar infrastruktur och bidrar till att skapa ett tillgängligt Sverige. Verksamhetsområde Underhåll ansvarar för att förvalta, underhålla och utveckla det befintliga och framtida väg- och järnvägssystemet genom upphandling, styrning och uppföljning av underhållsprojekt samt teknisk utveckling. Genom en blandning av traditionella, nya och innovativa metoder skapar vi grunden för både företagens godstransporter och miljoner människors resande, varje dag, året om. Nu behöver vi stärka upp med nya medarbetare och kompetenser eftersom vi står inför många nya utmaningar. Vi vill få ännu bättre koll på vår anläggning, vi vill utveckla vår underhållsplanering och vi kommer att få fler komplexa och intressanta anläggningar att underhålla

Arbetsuppgifter

Vi söker nu dig som är intresserad att arbeta som projektingenjör i våra projektledningsteam inom Underhåll!

Som projektingenjör arbetsmiljö håller du i samordningsansvaret på våra fasta driftsställen inom Underhåll distrikt Väst. Du stöttar projektledarna med planering, genomförande och uppföljning av samordningsmöten och skyddsronder. Du säkerställer att vi uppfyller samtliga miljökrav, tillträdeskrav och säkerhetskrav på våra fasta driftställen.

I rollen ingår även att stötta projektledarna med interna och externa kontakter till exempel med konsulter, entreprenörer och projektets intressenter. Du medverkar också till att arbetet genomförs enligt lagar, regler, riktlinjer, förordningar samt interna arbetssätt och processer.

Efter hand som du skaffar på dig värdefull erfarenhet kan du ges möjlighet att driva vissa delar av ett projekt eller mindre projekt självständigt.

Kvalifikationer

Vi söker dig som

  • har en universitets- eller högskoleutbildning om minst 180hp(120p) med inriktning mot miljö eller arbetsmiljö
  • har erfarenhet och kunskap i att driva, samordna och genomföra projekt
  • har erfarenhet av att leda möten och skriva protokoll
  • har goda kunskaper i svenska i såväl tal som skrift
  • har körkort för personbil
  • har utbildning i skydd- och säkerhetsledning
  • har arbetat med arbetsmiljöfrågor i beställarrollen

Det är meriterande om du

  • har erfarenhet av att arbeta med järnväg

För att lyckas i rollen tror vi att du är initiativtagande och självständigt ser vad som behöver göras och agerar därefter. Du har god förmåga att planera och strukturera. Dessutom har du god samarbetsförmåga och arbetar för att hitta lösningar som gynnar alla parter på bästa sätt samt enkelt för att anpassa dig till nya omständigheter och situationer. Du har förmåga att arbeta konstruktivt och behålla ditt lugn även i stressade situationer.

 

Övrig information

Tjänsten är placerad i säkerhetsklass och en säkerhetsprövning innefattande säkerhetsprövningssamtal och registerkontroll kommer att genomföras innan anställning. I vissa fall ställs krav på svenskt medborgarskap för säkerhetsklassade tjänster. Kontakta Trafikverket för mer information om denna tjänst.

Ansökan

Din ansökan ska ha inkommit till Trafikverket senast sista ansökningsdatum. De frågor som du får besvara när du skickar in din ansökan kommer ligga till grund för det första urvalet vi gör. Som anställd i Trafikverket kan du komma att bli krigsplacerad utifrån totalförsvarets behov.

På Trafikverket jobbar vi med att göra Sverige närmare. Vi tror på att en förening av olika erfarenheter, bakgrunder och perspektiv är den bästa grunden för att bygga en arbetsplats fri från diskriminering och en miljö där alla trivs och gör sitt bästa. Vi tror på mångfald där den gemensamma nämnaren är pålitlighet, engagemang och mod. För det är så vi bäst representerar vårt samhälle.

Ansök senast Din ansökan ska ha kommit in till Trafikverket senast den 2019-12-06

Publicerad den

28-10-2020

Extra information

Status
Stängd
Ort
Göteborg
Typ av jobb
Civilingenjör / Arkitekt
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Registrera dig nu!

Ansök snabbt genom endast ett klick och bli uppdaterad med de senaste positionerna som passar dig. Registrera dig som en student här!

Registrera dig gratis