Inaktiv platsannons

Automationsingenjör till Lantmännen Cerealia i Järna

Vår breda verksamhet gör att vi kan erbjuda livslånga karriärmöjligheter med olika inriktning inom varierande branscher, länder, företag och specialistområden. På Lantmännen slutar du aldrig lära dig nya saker.

Om tjänsten

Division/företag: Cerealia
Sista ansökningsdag: 2019-12-15
Plats: Järna

AXA, Gyllenhammar, Kungsörnen och Gooh – är några av de varumärken vi på Lantmännen Cerealia tillverkar på vår anläggning i Järna. Vill du vara med och skapa positivt mervärde i vårt dagliga arbete och för att tillsammans med oss leva vår vision ”Från jord till bord”?

På vår site i Järna är vi ca 200 personer som är fördelade på tre olika produktionsenheter där vi producerar färdigmat, pasta, frukost och havreprodukter. Vi söker nu en automationsingenjör för hantering av våra system inom process och förpackning bl a. Siemens, Sattline ABB och Schneider.

Underhållsorganisationen är under omstrukturering och bygger för framtidens krav och utmaningar. Automationsingenjören ansvarar för förvaltningen av process styrsystemen inom ett ansvarsområde (produktionsområde) genom hela dess livscykel. Ansvarar för att ta fram och initiera förbättrande, bibehållande och förebyggande åtgärder i syfte att minimera driftstopp och optimera kostnader.

 

Vi söker dig som:

Vi söker nu en motiverad och engagerad automationsingenjör. Du kan vara en nyutexaminerad ingenjör eller tekniker inom IT/data alternativt i början av din karriär, eller ha arbetat ett tag och söker nya utmaningar. Du drivs av en bred roll och varierande arbetsuppgifter med möjligheten av att vara med och bygga upp något nytt, driva förändring och ta egna initiativ och axla stort ansvar. Kan arbeta självständigt men också vara en lagspelare med helhetssyn.

Vi ser att du har:

  • Minimum 3-åreig gymnasial utbildning inom El och automation alternativt utbildning/arbetslivserfarenhet som vi bedömer likvärdig
  • Erfarenhet av automation inom förpacknings- och processindustrin
  • Då underhållsorganisationen omstruktureras för att möta framtida krav är det också viktigt att du är van vid att systematiskt arbeta med målstyrning, visuell planering och uppföljning.
  • Du får gärna ha god erfarenhet av och ha jobbat med TPM (total productive maintenance) samt process arbete då en hel del arbete inom dessa områden kommer att ledas och drivas av dig.
  • Vidare förväntar vi oss att du behärskar engelska i tal och skrift.
  • Det är meriterande om du har jobbat med någon form utav DCS eller PLC system

Vi kommer i denna rekryteringsprocess lägga stor vikt vid personlig lämplighet. Som person tar du stort eget ansvar och vill utvecklas i arbetet. Du är kommunikativ, har förmåga att både bygga och nyttja nätverk, leder dig själv och kan prioritera, arbetar strukturerat och proaktivt med en tydlig framåtblick.

 

Vi erbjuder dig:

Att bli en del i Lantmännen Cerealia - ett värdebaserat företag på en spännande förändringsresa med ambitiösa mål där ett effektivt underhåll är en viktig del i vår framgång.

Självklart har vi kollektivavtal samt kan erbjuda friskvårdsförmåner såsom ett gym på siten och friskvårdsbidrag, personalbutik där våra produkter går att köpa till rabatterade priser och en lunchmatsal där det går att äta både lunch och frukost tillsammans med dina kollegor. På Cerealia är vi stolta över våra produkter, kvalitén och vårt hållbarhetsfokus. Vi lever vår vision ”Från jord till bord” varje dag!

 

Du erbjuds en tillsvidaretjänst på heltid, arbetstid dagtid. Tillträde enligt överenskommelse och tjänsten är placerad i Järna.

Publicerad den

03-11-2020

Extra information

Status
Stängd
Ort
Järna
Typ av kontrakt
Deltidsjobb
Typ av jobb
Lantbruk
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Järna | Lantbruk | Deltidsjobb

Registrera dig nu!

Ansök snabbt genom endast ett klick och bli uppdaterad med de senaste positionerna som passar dig. Registrera dig som en student här!

Registrera dig gratis