Inaktiv platsannons

Kundtjänstmedarbetare 40% i Stockholm

Kundtjänstmedarberate på Freska Sweden

Arbetsbeskrivning:

Vi söker en kundtjänstmedarbetare på deltid till Freska Sweden AB som är ett spännande startup bolag inom hushållsnära tjänster för direktrekrytering. Du kommer att jobba tillsammans med duktiga medarbetare i en ung och dynamisk miljö, för den rätta kandidaten finns det goda utvecklingsmöjligheter inom företaget. Detta är ett deltidsuppdrag beräknat på runt 40% men kan under vissa perioder innebära mer vilket förutsätter att du kan vara flexibel med arbetstiden.


Arbetsuppgifter:
Som kundtjänstmedarbetare arbetar du huvudsakligen med att svara på inkommande mail, chat, telefonsamtal, samt kommentarer via sociala medier. Du kommer även att arbeta med att koordinera scheman och svara på frågor från både kunder och interna kollegor.

Formella krav:

 • Gymnasial utbildning.
 • God dator- och systemvana.
 • Obehindrad svenska i tal och skrift.
 • Något eller några års arbetserfarenhet.
 • Viss erfarenhet av kundtjänst/kundservice är meriterande men inget krav.

Du som söker har en fallenhet för administrativt arbete och sätter alltid kunden i stort fokus. Du drivs av att hjälpa andra människor och du är en problemlösare. Vidare har du kunden i fokus och trivs med ett högt tempo i ditt arbete. Du motiveras av att sätta igång nya uppgifter, har en god förmåga av att hantera flera bollar i luften samtidigt, samt ta ansvar för dina arbetsuppgifter. För att trivas i rollen och gruppen ska du ha lätt för att samarbeta, koordinera och prioritera arbetsuppgifter. Du är positiv till förändringar och du är nytänkande.

 

Vad vi erbjuder:

 • Fast månadslön
 • Kul arbetsplats
 • Sociala tillställningar

Vad vi ber om:

 • Avslutad gymnasieutbildning
 • Office paketet
 • Några år

Ansök

Hur söker jag till tjänsten?

I den här rekryteringen samarbetar vi med rekryteringsföretaget Express Rekrytering. Enklast ansöker du via ansökningslänken där du kan bifoga ditt CV eller lägga in din Linkedinprofil. Eventuella frågor angående tjänsten kan tas med rekryteringskonsult Andrea Odelius

 

Är du den bästa kandidaten? Klicka på 'Ansök nu' så kommer vi att kontakta dig snarast!

Publicerad den

30-10-2020

Extra information

Status
Stängd
Önskad utbildningsnivå
Gymnasium
Ort
Stockholm
Antal timmar per vecka
16
Typ av kontrakt
Deltidsjobb
Löneindikation
10,000SEK Lön
Ansvarig för
Som kundtjänstmedarbetare arbetar du huvudsakligen med att svara på inkommande mail, chat, telefonsamtal, samt kommentarer via sociala medier.
Typ av jobb
Kontor / Administration , Kundservice / Call center
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej
Språk
Svenska

Registrera dig nu!

Ansök snabbt genom endast ett klick och bli uppdaterad med de senaste positionerna som passar dig. Registrera dig som en student här!

Registrera dig gratis