Inaktiv platsannons

Junior utvecklingsingenjör för morgondagens elektrifierade fordon i Trollhättan

Om tjänsten

Junior utvecklingsingenjör för morgondagens elektrifierade fordon Om jobbet

Automotive R&D på AFRY i Trollhättan ser ett ökat behov hos våra lokala kunder inom utveckling av uppkopplade elektrifierade fordon. I rollen som junior utvecklingsingenjör kommer du få chansen att arbeta med både mjuk- och hårdvaruutveckling av morgondagens fordon.

Rollen innefattar utveckling av både hela och delar av bilens elsystem, du kommer bland annat att få göra HIL och biltester samt framtagning av provmetoder. Som junior utvecklingsingenjör hos AFRY får en du en varierande vardag som kan innebära att du sitter ute hos någon av våra lokala kunder eller arbetar i något av våra spännande in-house projekt.

Teamet som du kommer att tillhöra består av härliga kollegor, där vissa är seniora och andra juniora. För dig som kommer in som junior i din roll finns därför gott om personer som kan stötta dig i ditt arbete. Vidare kommer du också få en AFRY-Buddy som tar extra mycket hand om dig i början, för att du ska trivas här lika bra som vi gör!

Vem är du?

Vi söker dig som har en YH, högskole- eller civilingenjörsexamen inom el, elektronik och mekatronik eller liknande. Du har cirka 1 års arbetserfarenhet eller lämpligt examensarbete, från fordonsbranschen. Men viktigast av allt är att du delar vårt intresse för teknik och utveckling!

Vi tror att du letar efter en arbetsgivare som tycker det är viktigt med kompetensutveckling, teamkänsla och roliga uppdrag. Vi förmodar att du presterar på topp när arbetet ger dig utmaning och när du får använda din kommunikativa förmåga i mötet med kunder och kollegor.

Vi ser gärna att du har med dig kunskaper inom något av följande områden; elsystem fordon, Canalyzer eller HIL, och att du vill fortsätta att utveckla dina kunskaper inom utveckling av fordon. Du är en person som lyssnar in andras åsikter för att sedan hitta den bästa lösningen för helheten. Vidare tror vi att du trivs att arbeta i team och har en naturlig fallenhet för att skapa långsiktiga och hållbara relationer med kollegor och kunder. Du har B-körkort och talar både svenska och engelska obehindrat.

Nyfiken på att veta mer? Skicka in din ansökan redan idag, rekryteringen sker löpande. Vi ser fram emot din ansökan! Då det vankas julledighet kan återkoppling på din ansökan ske i slutet av januari.

Vi erbjuder

Vi söker dig som vill vara en del av AFRYs framgångssaga. Brinner du för teknisk utveckling? Gillar du att samarbeta för att hitta den bästa lösningen? Då kan vi erbjuda dig karriärmöjligheter på en modern arbetsplats med utmanande arbetsuppgifter och spännande projekt världen över.

AFRY är rankat som en av Sveriges mest populära arbetsgivare bland ingenjörer. Hos oss är du med och utvecklar innovativa och hållbara lösningar inom infrastruktur, energi och industri. Just nu söker vi marknadens vassaste kompetens som tillsammans med oss vill skapa framtidens samhälle. Vi hoppas också att du kommer lära dig lika mycket av oss som vi kommer göra av dig.

Om företaget

AFRY är ett internationellt företag inom teknik, design och rådgivning. Vi hjälper våra kunder att utvecklas inom hållbarhet och digitalisering.

Vi är 17 000 hängivna experter inom områdena infrastruktur, industri och energi, som arbetar över hela världen för att skapa hållbara lösningar för kommande generationer.

Making Future.

Publicerad den

24-10-2020

Extra information

Status
Stängd
Ort
Trollhättan
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
Civilingenjör / Arkitekt, IT
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Trollhättan | Civilingenjör / Arkitekt | IT | Heltidsjobb (förstajobb)

Registrera dig nu!

Ansök snabbt genom endast ett klick och bli uppdaterad med de senaste positionerna som passar dig. Registrera dig som en student här!

Registrera dig gratis