Inaktiv platsannons

Anläggningsansvarig sökes till Actic Nolgård i Hammarö

Om tjänsten

Actic är en ledande friskvårdskedja med ca 170 anläggningar och över 220 000 medlemmar fördelat på Sverige, Norge, Tyskland och Österrike. Sverige är den enskilt största marknaden för Actic med ca 170 000 medlemmar fördelat på över 100 träningsanläggningar från Ystad i söder till Kiruna i norr. Vårt fokus ligger på att skapa ett friskare samhälle genom att inspirera och engagera alla människor till en bättre hälsa och ökat välmående. Vi tillhandahåller bra förutsättningar för träning i välutrustade träningsanläggningar och välutbildade instruktörer som hjälper våra medlemmar att nå sina mål. Läs gärna mer på www.actic.

 

Drivs du av att skapa resultat? Har du erfarenhet av att leda? Har du ett brinnande intresse för träning och hälsa? Då kan du vara den vi söker.

Vi ser gärna att du har:

Erfarenhet av någon typ av försäljning och viss datakunskap

I uppdraget ingår bl.a.

  • Affärsmannaskap
  • Försäljning 
  • Daglig drift

För att bidra till vår vision att skapa ett friskare samhälle genom träning behöver vi påverka även utanför anläggningen. Som anläggningsansvarig har du i uppdrag att anläggningen syns och är engagerad i närområdet. Som anläggningsansvarig ska du också se till att anläggningen och utrustningen är i bästa skick samt att det är rent och fräscht på anläggningen. Det innebär att utföra viss del av service på träningsmaskinerna samt utföra städning i lokalerna. Vi lägger stor vikt vid personlighet, engagemang och intresse för drift och försäljning. Du kommer jobba efter ett tydligt koncept.

För att passa till denna roll bör du känna igen dig i vår ledarprofil. Våra ledare vill:

  • Ta ansvar
  • Vara tydliga
  • Göra medvetna val
  • Kommunicera
  • Lyssna och försöka förstå
  • Bli bäst

Vidare så ser vi gärna att du har god självinsikt och att du tror på att ett personligt bemötande är viktigt. Utöver det är du trygg i dig själv och har lätt för att skapa goda relationer samt överföra energi till medlemmar och kollegor. För att passa in på Actic söker vi dig som också är social, ansvarsfull, målmedveten och har energi.

Det är en heltidstjänst som är fördelad på dagtid, kvällstid samt helger. Som anläggningsansvarig bemannar du samtliga våra öppettider.

Lön enligt överenskommelse.

Rekryteringsprocess sker löpande från att första ansökan inkommit.

Vi vill att alla ska älska att träna. Tills vi hörs nästa gång så vill vi inte att det ska finnas några ursäkter för att hoppa över träningen #ingaursäkter. Följ oss på Facebook Actic Sverige 

Varmt välkommen med din ansökan.

Publicerad den

29-10-2020

Extra information

Status
Stängd
Ort
Hammarö
Typ av kontrakt
Deltidsjobb
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Hammarö | Deltidsjobb

Registrera dig nu!

Ansök snabbt genom endast ett klick och bli uppdaterad med de senaste positionerna som passar dig. Registrera dig som en student här!

Registrera dig gratis