Inaktiv platsannons

Actic Mora söker dig som vill utbilda dig till Personlig tränare!

Om tjänsten

Actic Sverige AB

Actic är en ledande friskvårdskedja med ca 170 anläggningar och över 220 000 medlemmar fördelat på Sverige, Norge, Tyskland och Österrike. Sverige är den enskilt största marknaden för Actic med ca 170 000 medlemmar fördelat på över 100 träningsanläggningar från Ystad i söder till Kiruna i norr. Vårt fokus ligger på att skapa ett friskare samhälle genom att inspirera och engagera alla människor till en bättre hälsa och ökat välmående. Vi tillhandahåller bra förutsättningar för träning i välutrustade träningsanläggningar och välutbildade instruktörer som hjälper våra medlemmar att nå sina mål. Läs gärna mer på www.actic.se

Är du en engagerad och driven person? Brinner du för att för att bidra till en bättre hälsa, och se andra att lyckas och utvecklas? Då kan detta vara något för dig.

Actic samarbetar just nu med SAFE Education för att utbilda nya personliga tränare till vårt team. Om du har funderat på att utbilda dig till personlig tränare har du nu chansen att gå utbildningen till ett riktigt bra pris. Efter godkänd examination startar du din anställning på ett av våra Actic-gym som Personlig tränare.

Utbildningen: Utbildningsplats: Actic Örebro

E-learning: Självstudier på distans, start 1 februari 2020 Examinationsdag: 5 maj 2020

Fysiska utbildningsdagar:

11-15 mars

20-22 mars

26-29 mars

2-5 april

16-19 april

24-26 april

(Obs: Eventuella justeringar för dessa datum kan komma att ske)

 

Ditt pris: 38 250 sek inkl. moms. (ord. Pris 76 500 sek.)

Studieform

Cirka sex veckor innan kursstart får du tillgång till SAFEs e-learningplattform för självstudier, med beräknad studietid på ungefär 10 tim per vecka. Efter distansstudierna startar den praktiska utbildningsdelen. Här kommer fokus vara på praktiska moment där huvuddelen av tiden kommer att spenderas på träningsytan. Här tillkommer det även nya teoretiska inslag under dessa träffar och det kommer även bli en viss del repetition från hemstudierna.

Mer information om utbildningen hittar du på http://www.safe-education.se.

Som anställd på Actic Hos oss på Actic ansvarar du för att dina PT-kunder får en säker, omväxlande och individuellt anpassad träning. Du ska aktivt och personligt inspirera dina klienter till att fortsätta träna hos oss genom att coacha dem i sin nuvarande träning och inspirera till nya träningssätt och metoder. Som anställd på Actic ska du ha hög social kompetens, vara ansvarsfull, målmedveten och ha en hög energinivå. Ambitionen ska vara att jobba minst 30 timmar/vecka.

I denna rekrytering så genomförs en intervju, ett praktiskt moment på anläggningen och referenstagning. Sedan gör vi en bakgrundskontroll som är en del i processen. Om vi väljer att gå vidare med just dig har du då chansen att boka in dig på denna utbildning och starta din anställning på Actic. Vi ser över våra ansökningar löpande och kontaktar dig om vi vill träffa dig personligen.

 

Vi vill att alla ska älska att träna. Tills vi hörs nästa gång så vill vi inte att det ska finnas några ursäkter för att hoppa över träningen #ingaursäkter. Följ oss på Facebook Actic Sverige Varmt välkommen med din ansökan.

Publicerad den

27-10-2020

Extra information

Status
Stängd
Ort
Mora
Typ av kontrakt
Deltidsjobb
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Mora | Deltidsjobb

Registrera dig nu!

Ansök snabbt genom endast ett klick och bli uppdaterad med de senaste positionerna som passar dig. Registrera dig som en student här!

Registrera dig gratis