Inaktiv platsannons

Farmaceut till Apotek Hjärtat Maxi AlingsåsVälkommen till ett apotek med stort Hjärta!

Om tjänsten

Därför ska du jobba hos oss, Apotekschef Hanna Homman berättar:

 Välkommen till vårt fina Apotek på ICA Maxi Alingsås. Vi är ett härligt arbetslag som brinner för att göra det lilla extra för våra kunder.

För mig som chef, är det viktigt att vi alla arbetar tillsammans mot våra uppsatta mål. För att lyckas med detta måste medarbetarna må bra och teamet fungera. Därför har vi som team väldigt högt i tak vilket präglas av respekt mot varandra och mycket skratt.

Våra öppettider är 07:00-22:00 alla dagar vilket gör att arbetstiderna varierar och ställer högre krav på flexibilitet och självständighet hos de som arbetar hos oss.

Apoteket har ett mycket bra läge med många kunder i rörelse tack vare vårt läge precis utanför ICA Maxi inne i köpcentrumet Vimpeln.

Tjänsten är ett föräldraledighetsvikariat fram till 2020-12-31 som farmaceut. Tjänsten är på deltid 80%. Provanställning kan komma att tillämpas. Tillträde till tjänsten sker enligt överenskommelse. 

Såhär jobbar en farmaceut på Hjärtat!

Som farmaceut på Hjärtat arbetar du omväxlande med professionell rådgivning och försäljning inom recept och egenvård. Som den duktiga kundfokuserade farmaceuten du är, bidrar du till en bättre hälsa för våra kunder och apotekets framgång.

Två saker kommer att vägleda dig, vilket Hjärtatapotek du än jobbar på: Hjärtats Arbetssätt, vår arbetsmetod av enhetlighet, samt våra värderingar - Enkelhet, Engagemang och Entreprenörskap.

Det här är du!

Vi söker dig som är legitimerad receptarie eller apotekare. Du är antingen i början av din karriär eller så är du erfaren och vill dela med dig av dina kunskaper till dina nya Hjärtatkollegor.

Som person är du positiv, engagerad och gillar enkla och nya lösningar i din vardag. Med din goda attityd är du en lagspelare och en ambassadör för hela Hjärtat!

Varför bli en del av Hjärtat?

På Hjärtat erbjuder vi dig ett jobb i ett innovativt företag som växer! Vi är en platt organisation där du kommer att ha ett nära samarbete med dina kollegor och chef. Som farmaceut kan du vidareutvecklas i rollerna som bland annat Läkemedelsansvarig, Farmaciansvarig och säljansvarig.

Vi på Hjärtat strävar efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka. Vi välkomnar därför sökande med olika bakgrund! Rekryteringen sker löpande och därav kan tjänsten komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. All extern hjälp med rekrytering undanbedes.

Välkommen till ett apotek med stort Hjärta!

Publicerad den

27-10-2020

Extra information

Status
Stängd
Ort
Alingsås
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Alingsås | Heltidsjobb (förstajobb)

Registrera dig nu!

Ansök snabbt genom endast ett klick och bli uppdaterad med de senaste positionerna som passar dig. Registrera dig som en student här!

Registrera dig gratis