Inaktiv platsannons

Farmaceut till Åkersberga CentrumVälkommen till ett apotek med stort Hjärta!

Om tjänsten

Därför ska du jobba hos oss, Apotekschef Cecilia Ramstedt berättar:

Välkommen till vårt fina Apotek i Åkersberga Centrum. Vi är ett härligt gäng på 10 personer, som trivs väldigt bra tillsammans och vår glädje smittar av sig på kunderna som ofta berättar hur trevligt det är att komma hit.

Vi har öppet vardagar 9-19 samt helger 10-17.

För mig som chef, är det viktigt att du sätter kunden i centrum varje dag, är positiv, noggrann och tar ansvar för gemnsamma arbetsuppgifter.

Som farmaceut hos oss krävs att du är flexibel och har en överblick över hela apoteket och hjälper till där du behövs som bäst.

Våra kunder är en lagom mix av egenvårdskunder och receptkunder. Nya kunder hittar hit hela tiden och vi hjälps åt att få dem att känna sig välkomna till oss!

Tjänsten är en tillsvidareanställning som farmaceut. Tjänsten är på heltid. Provanställning kan komma att tillämpas. Tillträde till tjänsten sker 1 februari 2020 eller enligt överenskommelse.

  Såhär jobbar en farmaceut på Hjärtat!

Som farmaceut på Hjärtat arbetar du omväxlande med professionell rådgivning och försäljning inom recept och egenvård. Som den duktiga kundfokuserade farmaceuten du är, bidrar du till en bättre hälsa för våra kunder och apotekets framgång.

Två saker kommer att vägleda dig, vilket Hjärtatapotek du än jobbar på: Hjärtats Arbetssätt, vår arbetsmetod av enhetlighet, samt våra värderingar - Enkelhet, Engagemang och Entreprenörskap.

Det här är du!

Vi söker dig som är legitimerad receptarie eller apotekare. Du är antingen i början av din karriär eller så är du erfaren och vill dela med dig av dina kunskaper till dina nya Hjärtatkollegor.

Som person är du positiv, engagerad och gillar enkla och nya lösningar i din vardag. Med din goda attityd är du en lagspelare och en ambassadör för hela Hjärtat!

Varför bli en del av Hjärtat?

På Hjärtat erbjuder vi dig ett jobb i ett innovativt företag som växer! Vi är en platt organisation där du kommer att ha ett nära samarbete med dina kollegor och chef. Som farmaceut kan du vidareutvecklas i rollerna som bland annat Läkemedelsansvarig, Farmaciansvarig och säljansvarig.

Vi på Hjärtat strävar efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka. Vi välkomnar därför sökande med olika bakgrund! Rekryteringen sker löpande och därav kan tjänsten komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. All extern hjälp med rekrytering undanbedes.

Välkommen till ett apotek med stort Hjärta!

Publicerad den

25-10-2020

Extra information

Status
Stängd
Ort
Åkersberga
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Åkersberga | Heltidsjobb (förstajobb)

Registrera dig nu!

Ansök snabbt genom endast ett klick och bli uppdaterad med de senaste positionerna som passar dig. Registrera dig som en student här!

Registrera dig gratis