Inaktiv platsannons

Verksamhetsutvecklare till Atea Äldreomsorg i Stockholm, Växjö, Jönköping, Göteborg

Om tjänsten

Är du nyfiken och har förmågan att snabbt sätta dig in i hur olika branscher jobbar?

Brinner du för att hitta lösningar på behov eller möjligheter som skapar mervärden för både kunden och arbetsgivaren? Atea bygger nu upp ett nytt satsningsområde för digitalisering inom äldreomsorgen. En åldrande befolkning kombinerat med digitaliseringens möjligheter gör att vi på Atea satsar stort på att effektivisera äldreomsorgen så att vi ska klara av att ta hand om våra äldre. Just nu söker vi på Atea Innovation dig som vill jobba som verksamhetsutvecklare med fokus på att identifiera möjligheter och utmaningar hos våra kunder samt katalysera arbetet så att Atea kan hjälpa till att effektivisera deras verksamheter. Vi erbjuder dig en arbetsplats som präglas av medarbetare som brinner för det vi gör, medarbetare som tar personligt ansvar och sätter laget före jaget… helt enkelt TP2B! (The Place To Be)

Din roll i laget

Du erbjuds en utvecklande roll där varje dag erbjuder nya utmaningar att lösa tillsammans med dina kollegor och kunder. Som verksamhetsutvecklare inom Atea Innovation hjälper du våra kunder att identifiera och förstå idéer eller behov och bidrar med olika insatser för att stödja och driva utvecklings- och förbättringsarbete inom deras verksamheter.

Dina huvudsakliga uppgifter i rollen som verksamhetsutvecklare är:

 • Sälja in våra erbjudande till kunden
 • Skapa goda relationer med kunder och partners
 • Hålla presentationer och föredrag
 • Leda förstudier och analyser kopplat till kundens verksamhetsbehov 
 • Leda workshops med representanter från våra kunders verksamheter
 • Skapa beslutsunderlag och nyttokalkyler kopplat till våra kunders verksamheter

Som person känner du troligtvis igen dig på följande:

Du har en stark entreprenörsådra och söker lösningar i uppkomna situationer där du fungerar konstruktivt både på egen hand och i grupp. Du är driven i ditt arbete och ser alltid till kundens bästa, där återkoppling och dokumentation i alla riktningar är en självklarhet. Du har en positiv inställning till förändring och du vill fortsätta utvecklas i din yrkesroll. Du är bra på att skapa relationer och ger ett förtroendeingivande och trovärdigt intryck. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

För att lyckas i rollen som verksamhetsutvecklare bör du ha följande kompetens:

 • Erfarenhet från området vård och omsorg
 • Erfarenhet av att leda förstudier/workshops med kund (kravfångst)
 • Insikt och förståelse för systemutveckling
 • Erfarenhet av verksamhetsutveckling och processkartläggning
 • God förmåga att analysera och sätta samman nyttokalkyler (ROI) för olika lösningar
 • God erfarenhet från projektledning

Vill du bli en del av Atea Äldreomsorg?

Välkommen med din ansökan! Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Malin Sölsnaes, Chef Äldreomsorg, via malin.solsnaes@atea.se eller 031-794 50 76 alternativt Lou Sjöholm Mineur, Talent Acquisition Partner, via lou.sjoholm-mineur@atea.se eller 073-8622783. Vi hanterar ansökningar löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdatum. Som en del i Ateas rekryteringsprocess ingår bakgrundskontroll av slutkandidat. Atea vill vara The Place To Be och därför värdesätter vi de kvalitéer som en jämn ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten.

Publicerad den

24-10-2020

Extra information

Status
Stängd
Ort
Stockholm, Växjö, Jönköping, Göteborg
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
IT
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

IT | Heltidsjobb (förstajobb)

Registrera dig nu!

Ansök snabbt genom endast ett klick och bli uppdaterad med de senaste positionerna som passar dig. Registrera dig som en student här!

Registrera dig gratis