Inaktiv platsannons

Projektledare e-handel i Stockholm

Om tjänsten

Är du en lagspelare som vill bli en del av landslaget? Just nu söker vi på Atea Kista dig som vill jobba som Projektledare med fokus på integrationer inom e-handel. Vi erbjuder dig en arbetsplats som präglas av medarbetare som brinner för att bygga Sverige med it, medarbetare som tar personligt ansvar och sätter laget före jaget. Vi kallar oss stolt för landslaget i informationsteknologi.

E-handelsteamet inom Atea består av en härlig mix av individer med olika kompetenser. Gemensamt för oss alla är att vi brinner för digitalisering, älskar att ta ansvar och arbeta tillsammans som ett lag. Vi söker nu fler lagkamrater som kan komplettera oss i vår framtida utveckling.

Din roll i laget:
Din roll i laget är att projektleda våra kundintegrationer inom e-handel. Du kommer att vara länken mellan vår säljorganisation, kunder och vår IT-avdelning. Syftet med rollen är att optimera
e-handelsprocessen genom att automatisera flöden samt säkerställa hög kvalité i dina projekt. Flertalet projekt leds parallellt, samt med korta ledtider, vilket ställer höga krav på dig som person.
En kundintegration sker mellan våra kunders inköp/ärendehanteringssystem och flertalet av Ateas interna system, däribland Ateas eShop. För att lyckas i din roll måste du uppnå en förståelse för kundernas system samt ett flertal av Ateas interna system. I rollen ingår att vara med på kundmöten för att bland annat presentera lösningar för att på bästa sätt hjälpa våra kunder på deras digitala resa. Till din hjälp har du ett av IT-marknadens starkaste varumärken, ett team med kollegor som brinner för försäljning och en vältrimmad leveransorganisation.

Du erbjuds en utvecklande roll där varje dag erbjuder nya utmaningar att lösa tillsammans med kollegor och våra kunder.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter i rollen som projektledare är:

 • Projektleda Ateas kundintegrationer
 • Leda samt delta i utvecklingsarbete eller projekt relevant för Atea e-handel
 • Ansvara för dokumentering av genomförda projekt, kravspecifikation, planering och leverans av projekt
 • Ha en nära dialog med verksamhet och IT
 • Analys av affärsnytta/kravställning

Vårt erbjudande till dig:
Hos oss är det alltid nära till beslut. Vi har en målmedveten satsning på coachande ledarskap och våra medarbetares personliga utveckling och hälsa. Vår kultur präglas av våra värderingar, en kultur där framåtanda, humor, kamratskap och ett visst mått av galenskap är helt naturligt. En kultur som gjort oss till Sveriges största leverantör av informationsteknologi och tillhörande tjänster.

Vi har alltid stora saker på gång. Vi gillar att utmana oss själva och går ofta vår egen väg. Vi gör det tack vare modiga medarbetare som sporras av stora mål.

Som person känner du troligtvis igen dig på följande personliga kompetenser:
Du har ett proaktivt förhållningssätt och söker lösningar i uppkomna problem där du fungerar konstruktivt både på egen hand och i grupp. Som person har du en utåtriktad personlighet med ett driv och vinnarinställning. För att nå de höga målen har du ett analytiskt förhållningssätt med förmåga till självständig problemlösning. Vidare goda insikter i gränslandet mellan verksamhetens behov och teknikens möjligheter. Du har en positiv inställning till förändring och du vill fortsätta utvecklas i din yrkesroll. Du är bra på att skapa relationer och ger ett förtroendeingivande och trovärdigt intryck. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

För att lyckas i tjänsten som Integrationsprojektledare bör du ha följande kunskaper:

 • Du har minst tre års erfarenhet av IT och affärsprojektledning
 • Du är analytiskt lagd
 • Du har en utåtriktad personlighet
 • Du är strukturerad och noggrann
 • Du kommunicerar väl i tal och skrift på svenska och engelska
 • Microsoft Office / Office 365

Meriterande kunskaper:

 • Kunskaper inom SQL, HTML/CSS och XML.
 • Vidare kunskap om IT-infrastruktur och affärs- och transaktionsflöden.
 • Erfarenhet av systemintegration
 • Familjär med XML baserade standarder inom eHandel
 • SSO (Singel Sign On)

Publicerad den

28-10-2020

Extra information

Status
Stängd
Ort
Stockholm
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
IT
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Stockholm | IT | Heltidsjobb (förstajobb)

Registrera dig nu!

Ansök snabbt genom endast ett klick och bli uppdaterad med de senaste positionerna som passar dig. Registrera dig som en student här!

Registrera dig gratis