Inaktiv platsannons

RPA-Konsult i Göteborg

Om tjänsten

Brinner du för verksamhetsutveckling, automatisering och framtagande av nya digitala processer? Är du en lagspelare som vill bli en del av landslaget? Just nu söker vi på Atea i Göteborg dig som vill jobba som RPA-konsult. Vi erbjuder dig en arbetsplats som präglas av medarbetare som brinner för att bygga Sverige med it, medarbetare som tar personligt ansvar och sätter laget före jaget. Vi kallar oss stolt för landslaget i informationsteknologi.

”På Atea får jag arbeta med det jag brinner för, att hjälpa verksamheter frigöra tid för mer värdeskapande uppgifter genom intelligent automation. Att dessutom få göra det tillsammans med härliga kollegor som verkligen sätter laget före jaget gör att jag stormtrivs på jobbet.” – Ellinor RPA-Specialist på Atea

Din roll i laget
Du kommer vara en del i vårt affärsområde Information Management som består av IT-arkitekter, verksamhetsutvecklare, projektledare, BI konsulter och utvecklare. Vår främsta uppgift är att arbeta med att förstå våra kunders behov och stötta dem i att digitalisera sin verksamhet. Du kommer ha stora möjligheter att påverka ditt arbete samtidigt som du får möjlighet att, tillsammans med Ateas samlade kompetens, översätta kundens mål till planer, strategier och arkitekturer, som leder till träffsäkra och innovativa it-lösningar.

I rollen som RPA-konsult på Atea Göteborg ansvarar du för att hjälpa våra kunder med att automatisera repetitiva arbetsuppgifter och effektivisera deras verksamhet. Du kommer arbeta med att designa och bygga lösningar inom Robot Process Automation (RPA), hålla i workshops, utbildningar och förändringsarbete hos kund.

Rollen innebär att du kommer vara en nyckelperson i projekt från initiering och kravställning till utrullning. I arbetet ingår också att vara delaktig i försäljningsmöten i egenskap av teknisk expert.

Dina huvudsakliga uppgifter i rollen som RPA-konsult är:

  • Vara specialist kring våra tjänster inom RPA och ge råd till kund baserat på behov
  • Hjälpa kunder att effektivisera deras verksamhet med hjälp av RPA
  • Dina uppdrag handlar oftast om att ute hos kund arbeta med automatisering av manuella processer med hjälp av RPA-verktyg och verksamhetsutveckling

Vårt erbjudande till dig 
Hos oss är det alltid nära till beslut. Vi har en målmedveten satsning på coachande ledarskap och våra medarbetares personliga utveckling och hälsa. Vår kultur präglas av våra värderingar, en kultur där framåtanda, humor, kamratskap och ett visst mått av galenskap är helt naturligt. En kultur som gjort oss till Sveriges största leverantör av informationsteknologi och tillhörande tjänster.  

Vi har alltid stora saker på gång. Vi gillar att utmana oss själva och går ofta vår egen väg. Vi gör det tack vare modiga medarbetare som sporras av stora mål.

Som person känner du troligtvis igen dig på följande personliga kompetenser:
Du har ett proaktivt förhållningssätt och söker lösningar i uppkomna problem där du fungerar konstruktivt både på egen hand och i grupp. Du är driven i ditt arbete och ser alltid till kundens bästa, där återkoppling och dokumentation i alla riktningar är en självklarhet. Du har en positiv inställning till förändring och du vill fortsätta utvecklas i din yrkesroll. Du är bra på att skapa relationer och ger ett förtroendeingivande och trovärdigt intryck. Vi söker dig som har erfarenhet av RPA-utveckling och brinner för automatisering och framtagande av nya digitala processer. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

För att lyckas i tjänsten som RPA-konsult bör du ha följande kunskaper:

  • Ha några års erfarenhet av it-branschen, förändringsarbete och/eller processarbete
  • Ha förmåga att dokumentera teknisk miljö och ta fram beslutsunderlag för lösningar
  • Förmåga att hjälpa till med att driva affärer och upphandlingar
  • Kunna uttrycka dig väl i både tal och skrift på svenska och engelska

Meriterande är om du har:

  • Erfarenhet av Blue Prism plattformen
  • Erfarenhet av UiPath plattformen

Publicerad den

23-10-2020

Extra information

Status
Stängd
Ort
Göteborg
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
IT
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Göteborg | IT | Heltidsjobb (förstajobb)

Registrera dig nu!

Ansök snabbt genom endast ett klick och bli uppdaterad med de senaste positionerna som passar dig. Registrera dig som en student här!

Registrera dig gratis