Inaktiv platsannons

Exjobb – Tillfredsställelse och lojalitet ur ett kundperspektiv i Linköping, Norrköping

Om tjänsten

Är du i slutet av din utbildning inom ekonomi, it-management eller liknande? Brinner du för organisationsutveckling och kundnöjdhet? Då har vi ex-jobbet för dig! 

Atea är marknadsledande inom it-infrastruktur och systemintegration för privat och offentlig sektor. Våra konsulter hjälper företag och organisationer över hela landet att öka nyttan med it genom nya innovativa lösningar. Atea är en arbetsplats som präglas av medarbetare som brinner för att bygga Sverige med it, medarbetare som vill mer, tar personligt ansvar och sätter laget före jaget. Vi kallar oss stolt för landslaget i informationsteknologi.

Din roll i laget
Vi finns till för våra kunder och vill därmed skapa Sveriges bästa kundupplevelse. För ett steg i rätt riktning vill vi tillsammans med dig ta reda på hur nöjda och lojala våra kunder är. Dessutom undersöka vilka faktorer som skapar en hög respektive låg grad tillfredställelse och lojalitet. Det skulle även finnas möjlighet att kolla om det finns en skillnad mellan privat och offentligsektor. Du får gärna vara med och utforma uppsatsen utifrån dina intressen.

Din profil
•    Du studerar sista året inom ekonomi, It-management eller liknande
•    Du är intresserad av it-branschen, kundvärde och organisationsutveckling

Arbetet kan skrivas enskilt eller i par och kan omfatta både 15 eller 30 högskolepoäng. Uppsatsen kommer att skrivas under vårterminen 2020.

Har du frågor om är du välkommen att kontakta Tomas Altéus, via tomas.alteus@atee.se alternativt telefonnummer 011 - 19 46 11.

Välkommen med din ansökan!

Atea har samlat it-branschens största hjärtan och snabbaste hjärnor. Vi finns över hela Sverige och har över 2500 kompetenta medarbetare inom alla områden. Specialister som vet vad som krävs för att skapa konkurrenskraft inom exportindustrin, specialister som vet hur it kan bidra med bättre lärande i skolan, specialister som vet hur lokala företag kan växa med it, specialister som vill vara med och skapa vård och omsorg i världsklass.

Publicerad den

19-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Linköping, Norrköping
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
IT
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

IT | Heltidsjobb (förstajobb)