Inaktiv platsannons

SQL databas & ETL-utvecklare, Atea IT i Stockholm

Om tjänsten

Är du en lagspelare som vill bli en del av landslaget? Just nu söker vi på Atea IT dig som vill bli en av våra erfarna SQL databas & ETL-utvecklare. Vi erbjuder dig en arbetsplats som präglas av medarbetare som brinner för att bygga Sverige med IT, medarbetare som tar personligt ansvar och sätter laget före jaget. Vi kallar oss stolt för landslaget i informationsteknologi.

"På Atea får jag jobba kreativt i team med fantastiskt härliga kollegor, som dessutom är IT-branschens kanske vassaste experter. Atea fokuserar mycket på kompetensutveckling och jag lär mig verkligen något nytt varje dag" – Sofia, IT-Arkitekt på Atea

Din roll i laget
I rollen som SQL databas & ETL-utvecklare på Atea IT, erbjuds du en attraktiv och utvecklande tjänst (som verkligen sätter din kompetens på prov). Varje dag erbjuder nya utmaningar att lösa tillsammans med dina kollegor. 

Dina huvudsakliga uppgifter i rollen som SQL databas & ETL-utvecklare är: 
•    Utarbeta design och optimering av datamodeller.
•    Utveckla, kvalitetssäkra och tillgängliggöra utfört arbete för ETL-lösningar.
•    Säkerställa att dokumentation löpande uppdateras med förändringar i lösningar.

Vårt erbjudande till dig 
Hos oss är det alltid nära till beslut. Vi har en målmedveten satsning på coachande ledarskap och våra medarbetares personliga utveckling och hälsa. Vår kultur präglas av våra värderingar, en kultur där framåtanda, humor, kamratskap och ett visst mått av galenskap är helt naturligt. En kultur som gjort oss till Sveriges största leverantör av informationsteknologi och tillhörande tjänster.  

Vi har alltid stora saker på gång. Vi gillar att utmana oss själva och går ofta vår egen väg. Vi gör det tack vare modiga medarbetare som sporras av stora mål. 

Som person känner du troligtvis igen dig på följande personliga kompetenser:
Du har ett proaktivt förhållningssätt och söker lösningar i uppkomna problem där du fungerar konstruktivt både på egen hand och i grupp. Du är driven i ditt arbete och ser alltid till intressenternas bästa, där återkoppling och dokumentation i alla riktningar är en självklarhet. Du har en positiv inställning till förändring och du vill fortsätta utvecklas i din yrkesroll. Du är bra på att skapa relationer och ger ett förtroendeingivande och trovärdigt intryck. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. 

För att lyckas i tjänsten som SQL databas & ETL-utvecklare bör du ha
•    Erfarenhet inom Microsoft teknologi och bekväm med Azure som plattform.
•    En akademisk utbildning inom relevanta områden, som t ex systemvetenskap. 
•    Kunskap och erfarenhet av Kimball tekniska systemarkitektur. 

Publicerad den

24-10-2020

Extra information

Status
Stängd
Ort
Stockholm
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
IT
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Stockholm | IT | Heltidsjobb (förstajobb)

Registrera dig nu!

Ansök snabbt genom endast ett klick och bli uppdaterad med de senaste positionerna som passar dig. Registrera dig som en student här!

Registrera dig gratis