Inaktiv platsannons

Internal Content Specialist i Solna

Om tjänsten

Tänk om du kunde gå till jobbet och bidra till en hållbar framtid?

Till BillerudKorsnäs söker vi nu efter en Internal Content Specialist vars främsta mål är att skapa intresse och engagemang genom att utveckla BillerudKorsnäs interna kommunikation. En perfekt roll för dig som har fingertoppskänsla när det kommer till att ta fram relevant och intresseväckande innehåll som når fram och engagerar medarbetare. 
Tjänsten är placerad på vårt huvudkontor i Solna.

Om tjänsten
I rollen som Internal Content Specialist kommer du vara en aktiv producent av allt från centralt budskap till interna nyheter, filmer och koordinering. Du kommer att kommunicera allt från komplexa företagsbeslut till storytelling som skapar intern stolthet. Du kommer även vara redaktör för BillerudKorsnäs intranät. Vidare kommer du att:

Kvalifikationer

Som person trivs du att arbeta proaktivt och självständigt. Du får energi av att ta fram innehåll som väcker intresse där du har god förmåga att driva och koordinera kommunikativa insatser. Din kommunikation grundar sig alltid i företaget verksamhet och värderingar där du har god förståelse för lämpliga kanaler och passande budskap samt innehåll. Du motiveras av att arbeta med många kontaktytor och är en teamspelare. 

Publicerad den

30-10-2020

Extra information

Status
Stängd
Ort
Solna
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
Kontor / Administration , Civilingenjör / Arkitekt
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Registrera dig nu!

Ansök snabbt genom endast ett klick och bli uppdaterad med de senaste positionerna som passar dig. Registrera dig som en student här!

Registrera dig gratis