Inaktiv platsannons

Internal Communication Manager i Solna

Vi söker dig som brinner internkommunikation och vill ansvara för att driva och utveckla BillerudKorsnäs interna kommunikationsstrategi. Vi har en informell, förbättringsinriktad företagskultur som uppmuntrar individen till att tänka nytt, samarbeta, ta ansvar och skapa värde. BillerudKorsnäs är ett internationellt företag med stark lokal förankring som utvecklas och växer. Vill du växa med oss i rollen som Communication manager och utmana konventionella förpackningar för en hållbar framtid? Vi ser fram emot din ansökan! Om tjänsten I rollen som Internal Communication Manager kommer du bland annat att;

Om tjänsten

Vi söker dig som brinner internkommunikation och vill ansvara för att driva och utveckla BillerudKorsnäs interna kommunikationsstrategi. Vi har en informell, förbättringsinriktad företagskultur som uppmuntrar individen till att tänka nytt, samarbeta, ta ansvar och skapa värde. BillerudKorsnäs är ett internationellt företag med stark lokal förankring som utvecklas och växer.

Vill du växa med oss i rollen som Communication manager och utmana konventionella förpackningar för en hållbar framtid? Vi ser fram emot din ansökan!

Om tjänsten
I rollen som Internal Communication Manager kommer du bland annat att;

Kvalifikationer
För att trivas och motiveras i den här rollen tror vi att du har en gedigen erfarenhet inom området internkommunikation, du är helt enkelt en stjärna på hur internkommunikation fungerar i världsklass på ett större bolag. Du trivs med att arbeta självständigt och proaktivt.

Du motiveras av att coacha och rådge ledare om kommunikativa insatser – i synnerhet i förändringsprocesser. Du har ett gott informellt ledarskap och en stark koordinerande förmåga. Från en tidigare roll har du blivit väl införstådd i hur en koncern/ett större bolag arbetar med varumärkesplattform, grafiska profiler och kommunikationspolicys.

Du motiveras av att arbeta med många kontaktytor och är en teamspelare, du är prestigelös i ditt sätt och lösningsorienterad. Speciellt viktigt är det förstås också att du är en ambassadör för BillerudKorsnäs värdeord; tänka nytt, känna ansvar, samarbeta och skapa värde. Vi vill gärna att vår Communications manager har en examen inom marknadsföring/kommunikation eller motsvarande och förstås gedigen erfarenhet inom internkommunikation. Då vi är ett internationellt bolag är det viktigt att du talar och skriver svenska och engelska obehindrat. 

Övrig information
Placering vid vårt huvudkontor i Solna.

Publicerad den

23-10-2020

Extra information

Status
Stängd
Ort
Solna
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
Kontor / Administration , Civilingenjör / Arkitekt
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Registrera dig nu!

Ansök snabbt genom endast ett klick och bli uppdaterad med de senaste positionerna som passar dig. Registrera dig som en student här!

Registrera dig gratis