Inaktiv platsannons

Mejeriansvarig Stora Coop Ludvika i Ludvika Ludvika

Om tjänsten

Vi söker dig som är en driven och positiv person som brinner för mötet med våra kunder och har ett stort intresse för mat, service och försäljning. Vi vill att du tillsammans med dina kollegor skapar en levande avdelning som ständigt överträffar kundernas förväntningar.

I din roll som avdelningsansvarig ska du kunna erbjuda våra kunder en snygg och inbjudande mejeriavdelning alla dagar i veckan. Du kommer ingå i färskvarugruppen där ni dagligen arbetar tillsammans för att skapa merförsäljning och inspirerar kunden till köpglädje genom en välplanerad avdelning med högt säljtryck.

I din roll ansvarar du för uppföljning av försäljning mot budget, arbetar aktivt med att minska fysisk förstörelse och svinn samt ser till att avdelningen har tydliga rutiner och riktlinjer. Vidare gillar du att arbeta i ett högt tempo och är duktig på att hantera stressiga situationer.

Vi värdesätter att du liksom vi är flexibel och serviceinriktad med stort engagemang i arbetet. Vi vill att du har lätt för att kommunicera, är tydlig i ditt ledarskap och har ett coachande och stöttande förhållningssätt gentemot dina medarbetare. Vidare ska våra ledord Välkomnande, Inspirerande och Ansvarstagande genomsyra ditt dagliga arbete.

Vi vill att du som söker har kompetens och erfarenhet av att driva en framgångsrik butiksavdelning. Meriterande är om du har erfarenhet av Store Office och CAO.

Tjänsten är tillsvidareanställning på 34 tim/vecka. Tillträde enligt överenskommelse. Rekrytering sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Publicerad den

28-10-2020

Extra information

Status
Stängd
Ort
Ludvika Ludvika
Typ av kontrakt
Deltidsjobb
Typ av jobb
Detaljhandel
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Detaljhandel | Deltidsjobb

Registrera dig nu!

Ansök snabbt genom endast ett klick och bli uppdaterad med de senaste positionerna som passar dig. Registrera dig som en student här!

Registrera dig gratis