Inaktiv platsannons

Säljchef Färskvaror Stora Coop Härnösand i Härnösand Härnösand

Om tjänsten

Hos oss på Coop står värdskap och matglädje i fokus. Brinner du, precis som vi, för service och sälj? Kan du branschen, har förmågan att leda och är en engagerande chef? Vill du bli en i vårt lag?

Vi söker en säljchef för färskvaror till Stora Coop Härnösand.

Som säljchef har du, i samråd med Stormarknadschefen, ett ansvar för att den dagliga driften fungerar optimalt. Kunderna ska mötas av en fräsch välskött butik med matglädje, inspiration och ett gott värdskap varenda dag från dig och övriga medarbetare. Som säljchef har du personalansvar, budget- och resultatansvar för din avdelning i samråd med stormarknadschef. Du ingår i stormarknadens ledningsgrupp.

Du bidrar till att ni säljer med lönsamhet och har ett positivt arbetsklimat. Förutom att du har erfarenhet av branschen och fallenhet för ledarskap så är det självklart för dig att bygga relationer – din vardag kommer att bestå av kunder och medarbetare.

Visste du att vi har 80 butiker? Lyckas du väl med ditt uppdrag finns alltså mycket stora utvecklingsmöjligheter inom företaget. Coop Nord strävar efter att få allsidigt sammansatta personalgrupper med avseende på kön, kulturellt ursprung och ålder.

Visa ditt intresse så snart som möjligt då vi gör löpande urval för intervjuer under ansökningstiden.

Frågor och facklig kontakt
Stormarknadschef, Niklas Jonsson 0611-25161
Handels tjänstemän, 0771-666 444
KTF/Ledarna, Jörgen Andersson 0934-397 71

Besök vår hemsida för mer information om Coop Nord.

Publicerad den

15-05-2021

Extra information

Status
Stängd
Ort
Härnösand Härnösand
Typ av kontrakt
Deltidsjobb
Typ av jobb
Detaljhandel
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Detaljhandel | Deltidsjobb

Registrera dig nu!

Ansök snabbt genom endast ett klick och bli uppdaterad med de senaste positionerna som passar dig. Registrera dig som en student här!

Registrera dig gratis