Inaktiv platsannons

Säljstöd till Luleå

Om vårt... Vi på Fastighetsbyrån i Luleå är stolta över att vara stadens ledande aktör och den fastighetsmäklare som gör flest affärer i området. Vi har en gedigen lokalkännedom och ett välutvecklat kontaktnät av köpare och säljare som v...

Om tjänsten

Om vårt kontor
Vi på Fastighetsbyrån i Luleå är stolta över att vara stadens ledande aktör och den fastighetsmäklare som gör flest affärer i området. Vi har en gedigen lokalkännedom och ett välutvecklat kontaktnät av köpare och säljare som växer för varje år. Det gör att många av våra kunder gärna återkommer till oss gång på gång. Det är ett förtroende vi är glada över och värnar om.

Vi strävar efter att ständigt utveckla oss själva och våra medarbetare erbjuds kontinuerlig vidareutbildning och coachning. Hos oss finns både verktygen och stödet du behöver för att bli framgångsrik!

Om dig
Du har en verklig passion för service; oavsett om det handlar om att ansvara för administrationen, vara ett stöd för mäklarna eller att aktivt se affärsmöjligheter med samtliga kunder. Du har en god erfarenhet av serviceyrken, där tempot har varit högt och du har varit ansvarig för många projekt samtidigt. Vi tror att du sätter högt värde i ett professionellt och trevlig bemötande, är ambitiös och ser vårt kontor som den perfekta platsen att vidareutvecklas och ta nästa steg i karriären.  

Som säljstöd kommer du att ha en nyckelroll där du tillsammans med mäklarna bildar ett starkt team. Ni kommer att ha ett tätt och nära samarbete och tillsammans arbeta för att ge kunderna så bra service som möjligt. Det är därför viktigt att du har förmågan att skapa och upprätthålla långsiktiga kundrelationer.

Det här är ett perfekt jobb för dig som vill utvecklas och få större utmaning. Du kanske är assistent idag som vill vidare i karriären, eller kanske arbetar du med någon annan typ av sälj idag?  Oavsett vad, tveka inte att skicka in din ansökan!

Publicerad den

24-10-2020

Extra information

Status
Stängd
Ort
Luleå
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Luleå | Heltidsjobb (förstajobb)

Registrera dig nu!

Ansök snabbt genom endast ett klick och bli uppdaterad med de senaste positionerna som passar dig. Registrera dig som en student här!

Registrera dig gratis