Inaktiv platsannons

Rekryterare till H&M Sveriges Talent Acquisition Team i Stockholm

Är du intresserad utav mode och heminredning? Hitta ett jobb på HM, ett världsledande företag inom klädindustrin. Se vilka jobb HM erbjuder just nu!

Om tjänsten

Skulle du vilja utveckla och stötta H&M’s expansion i Sverige genom att rekrytera framtida talanger? Just nu söker vi en rekryterare till vårt HR-team på Sverigemarknadens huvudkontor i Stockholm. Är du en resultatdriven teamplayer som trivs i en dynamisk miljö med högt tempo. Då är du den vi söker!

 

Tjänsten är en del av det centrala HR-teamet på H&M Sverige som stöttar den svenska försäljningsmarknaden med ca 141 butiker, 6 regionkontor och sverigemarknadens huvudkontor, totalt ca 4600 anställda. Du kommer vara en del i ett mindre team som driver rekrytering och talent acquisition i Sverige och  fyller en mycket viktig funktion för verksamhetens fortsätta utveckling och expansion.

Du kan räkna med ett fartfyllt och roligt arbete och din arbetsplats kommer präglas av prestigelöshet, öppenhet och problemlösning. Vi erbjuder våra medarbetare stora möjligheter att växa och utvecklas inom företaget. Du kommer få ta stort ansvar från dag ett och vara med och påverka processer och arbetssätt.


Din roll innebär att

 • Säkerställa en kvalitativ rekryteringsprocess med en bra kandidatupplevelse och hålla sig uppdaterad på trender inom området.

 • Tillsammans med teamet utforma och implementera rekryteringsstrategier på marknaden

 • Ansvara för alla delar i rekryteringsprocessen såsom utformning av annonser, hantering ansökningar, tester, urval, intervjuer och Employer Branding- aktiviteter etc både externt och internt.

 • Utbilda och följa upp intern rekryteringsutbildning

 

För att lyckas i rollen tror vi att du

 • Har examen inom Human Resources, Beteendevetenskap, Ekonomi, Teknik eller IT

 • Har minst 1 års erfarenhet inom rekrytering
 • Är kommunikativ och behärskar svenska och engelska i tal och skrift.

 • Har ett strukturerat arbetssätt och ett driv att föra ditt eget arbete framåt.

 • Har möjlighet att resa i hela landet
 • Är en teamplayer som är resultatdriven och service-minded.
 • Trivs bra i en dynamisk miljö med högt tempo och är en person som drivs av förbättringar och utveckling. 

 • Erfarenhet från detaljhandeln är meriterande.


Vi erbjuder

En utmanande roll i ett starkt tillväxtbolag, där du tillsammans med kompetenta kollegor påverkar företagets framgång. Som anställd inom H&M-gruppen har du en personalrabatt som gäller alla våra varumärken när du handlar i butiker och online världen över.

Med vårt interna belöningsprogram H&M Incentive Program (HIP) vill vi uppmuntra och belöna våra medarbetares dagliga och långsiktiga engagemang. Ju längre du är anställd, desto mer får du.

Inom H&M-gruppen handlar ledarskap om att inspirera, delegera, ge feedback och motivera. Våra ledare är goda förebilder som vägleds av våra värderingar och ambitionen att få medarbetarna och företaget att växa.

 

 
Låter det intressant?

Ta chansen till oändliga karriärmöjligheter i ett av världens största modeföretag!

Varmt välkommen med din ansökan innehållandes CV så snart som möjligt men inte senare än den 20 december då urval och intervjuer sker löpande. 
 

 

 

Publicerad den

28-10-2020

Extra information

Status
Stängd
Ort
Stockholm
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
Detaljhandel
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Stockholm | Detaljhandel | Heltidsjobb (förstajobb)

Registrera dig nu!

Ansök snabbt genom endast ett klick och bli uppdaterad med de senaste positionerna som passar dig. Registrera dig som en student här!

Registrera dig gratis