Inaktiv platsannons

HSE Specialist till Lantmännen Cerealia Sverige i Järna

Vår breda verksamhet gör att vi kan erbjuda livslånga karriärmöjligheter med olika inriktning inom varierande branscher, länder, företag och specialistområden. På Lantmännen slutar du aldrig lära dig nya saker.

Om tjänsten

Division/företag: Cerealia
Sista ansökningsdag: 2019-12-16
Plats: Järna

Cerealia gör nu en extremt spännande utvecklingsresa och vi söker en engagerad, driven och självständig HSE Specialist som vill vara med att fortsätta bygga en verksamhet som sätter Hälsa, Säkerhet och Miljö högt på agendan. Vi lever i en dynamisk miljö där vi hjälps åt att prioritera och agera för att skapa mervärde till bolaget. Du kommer att ingå dels i det lokala Ledningsgruppsteamet i en av våra större anläggningar, i Järna, men också i den Svenska Produktionsledningen för samtliga fabriker inom Cerealia. Vi tror att du genom din kunskap och ditt engagemang för arbetsmiljöområdet vill bidra till att vi tar kliv framåt som organisation men även i det dagliga där vi har höga mål att uppnå för att vara en säker och trygg arbetsplats. 

 

I det dagliga är det fokus på att leverera ett proaktivt och operativt HSE-stöd inom:

Vi söker dig som:

  • Vill vara med på vår resa att radikalt förbättra våra processer samt ”Ways of Working”(arbetssätt) kring säkerhet hälsa och miljö
  • Drivs av att skapa system och processer som ledare samt medarbetare enkelt kan följa och förbättra varje dag
  • Genomför GAP-analyser för att finna förbättringsområden samt skapar planer för en förflyttning till önskat läge inom ansvarsområdet
  • Leder dig själv samt andra utan att vara chef
  • Kan prioritera det som är viktigast när/om ”to-do’s” blir anhopade

 

Vi söker dig som har: 

  • Erfarenhet som specialist inom ett eller flera områden av säkerhet, hälsa eller miljö
  • Ingenjörsexamen alternativ YH-utbildning inom Arbetsmiljö
  • Vana av att arbeta konsultativt och driva projekt/arbetsströmmar
  • Behärskar svenska språket så väl som det engelska i tal och skrift
  • Dokumenterad erfarenhet i förbättringsarbete (typ LEAN)

 

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet och vi vet att du som söker gillar att ta dig an utmaningar och har förmågan att både gå ner i detaljer och se till helheten. Du har högt driv och får saker att hända genom din nyfikenhet, lösningsfokus och målmedvetenhet. Du är lyhörd, bra på att bygga relationer och förtroende samtidigt som du har mod att utmana och tänka nytt. Du är en god kommunikatör och följer upp resultatet av det vi gör. Vidare har du en förmåga att arbeta strukturerat och vi tror att du är van att själv fatta beslut och prioritera under högt tempo. För att trivas på Cerealia och i teamet bör du vara en riktig ”doer” som trivs i dynamisk och snabbrörlig miljö, men vill ha kul under tiden! Vi ser fram emot att tillsammans med dig fortsätta utveckla och upprätthålla en bra grund i arbetsmiljöområdet för att uppnå våra högt satta arbetsmiljömål i bolaget.

Då rollen är ny är du relativt ensam i din kompetens men ett stort engagemang genom hela företaget, både Cerealia men också andra delar av Lantmännen koncernen.

 

Vad kan vi erbjuda dig

Lantmännen är en stor internationell koncern och vi har en unik bredd i vår verksamhet. Detta innebär att vi kan erbjuda utvecklingsmöjligheter med varierande inriktning för såväl specialister som generalister inom olika bolag och branscher i fler än 20 länder. Vi arbetar aktivt med intern rörlighet och vill bidra till att medarbetare utvecklas och känner engagemang varje dag.

Förutom förmåner som bland annat friskvårdsbidrag och kollektivavtal, kommer du att få vara en del av en organisation med goda och hållbara värderingar.

 

Välkommen med din ansökan till ett spännande företag som producerar hållbart, ständigt vill utvecklas och ger tillbaka till våra bönder! 

Skicka in ditt CV och personliga brev redan idag, men senast  16 december 2019. Urval kommer att ske löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Så vänta inte för länge!

Publicerad den

30-10-2020

Extra information

Status
Stängd
Ort
Järna
Typ av kontrakt
Deltidsjobb
Typ av jobb
Lantbruk
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Järna | Lantbruk | Deltidsjobb

Registrera dig nu!

Ansök snabbt genom endast ett klick och bli uppdaterad med de senaste positionerna som passar dig. Registrera dig som en student här!

Registrera dig gratis