Inaktiv platsannons

Plant Manager Järna Lantmännen Cerealia Sverige

Vår breda verksamhet gör att vi kan erbjuda livslånga karriärmöjligheter med olika inriktning inom varierande branscher, länder, företag och specialistområden. På Lantmännen slutar du aldrig lära dig nya saker.

Om tjänsten

Division/företag: Cerealia
Sista ansökningsdag: 2020-01-05
Plats: Järna

Cerealia gör nu en extremt spännande utvecklingsresa och vi söker en engagerad och driven Plant Manager som vill vara med att driva produktionen inom Cerealia Sverige med ansvar för en av våra största fabriker. Du kommer att leda det lokala ledningsgruppsteamet i Järna, med driftsansvar för lagerenheten, samt vara del i den Svenska Produktionsledningen för samtliga fabriker inom Cerealia Sverige. Du har med ditt ledarskap och förmåga att se en helhet och driva arbetet framåt med hjälp av långsiktiga mål en viktig roll för Cerealias och Operations utveckling och leverans!    

Som Plant Manager ansvarar du för din enhets planer samt resultat i linje med företagets vision, strategi och mål. På Lantmännen Cerealia lägger vi stor tonvikt på arbete med arbetsmiljö, kvalitet och leverans genom att ständigt förbättra och effektivisera dessa. Vi tror också att du tycker om att arbeta med engagemangdrivande frågor där du uppnår resultat genom andra, du har en styrka i att se helhet och leda andra chefer i att vara just ledare och i att driva förändring över tid.

 

Vi söker dig som:

  • Vill leda en stor och tongivande enhet inom Lantmännen Cerealia
  • Ser engagemang hos samtliga anställda som nyckeln till framgång
  • Har en total förståelse för värdekedjan inom livsmedelsproduktion inklusive lagerverksamhet
  • Sätter arbetsmiljöfrågor högst på agendan
  • Vet hur kvalitet i produkt och processer ständigt kan förbättras

 

Vi söker dig som har:

  • En akademiskexamen motsvarande civilingenjör
  • Erfarenhet att leda ledare (chefer) sedan ett par år tillbaka  
  • Erfarenhet från livsmedelsindustri eller annan liknande verksamhet är meriterande
  • Behärskar svenska språket så väl som det engelska i tal och skrift
  • Dokumenterad erfarenhet i förändringsledning samt förbättringsverktyg (typ LEAN)

 

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet och vi vet att du som söker älskar det dagliga arbetet med produktion som ständigt behöver förbättras. Du har högt driv och får saker att hända genom din nyfikenhet, lösningsfokus och målmedvetenhet. Du är lyhörd, bra på att bygga relationer och förtroende samtidigt som du har mod att utmana och tänka nytt. Du är en god kommunikatör och följer upp resultatet av det vi gör. Vidare har du en förmåga att arbeta strukturerat och vi tror att du är van att själv fatta beslut och prioritera under högt tempo.

 

Vad kan vi erbjuda dig

Lantmännen är en stor internationell koncern och vi har en unik bredd i vår verksamhet. Detta innebär att vi kan erbjuda utvecklingsmöjligheter med varierande inriktning för såväl specialister som generalister inom olika bolag och branscher i fler än 20 länder. Vi arbetar aktivt med intern rörlighet och vill bidra till att medarbetare utvecklas och känner engagemang varje dag.

Förutom förmåner som bland annat friskvårdsbidrag och kollektivavtal, kommer du att få vara en del av en organisation med goda och hållbara värderingar.

 

Välkommen med din ansökan till ett spännande företag som producerar hållbart, ständigt vill utvecklas och ger tillbaka till våra bönder!

Skicka in ditt CV och personliga brev redan idag, men senast 5 januari 2020. Urval kommer att ske löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Så vänta inte för länge! 

Publicerad den

30-10-2020

Extra information

Status
Stängd
Ort
Järna
Typ av kontrakt
Deltidsjobb
Typ av jobb
Lantbruk
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Järna | Lantbruk | Deltidsjobb

Registrera dig nu!

Ansök snabbt genom endast ett klick och bli uppdaterad med de senaste positionerna som passar dig. Registrera dig som en student här!

Registrera dig gratis