Inaktiv platsannons

Produktionsledare till Lantmännen Cerealias Pastafabrik i Järna

Vår breda verksamhet gör att vi kan erbjuda livslånga karriärmöjligheter med olika inriktning inom varierande branscher, länder, företag och specialistområden. På Lantmännen slutar du aldrig lära dig nya saker.

Om tjänsten

Division/företag: Cerealia
Sista ansökningsdag: 2019-12-20
Plats: Järna

Vill du få chansen att arbeta med högkvalitativa livsmedelsprodukter och kända varumärken som AXA, Start!, Kungsörnen Pasta och Gooh? Är du en ledare som vill ha möjlighet att överblicka stora delar av livsmedelskedjan? Tycker du om att arbeta i produktionsmiljö? Brinner du för att arbeta med ständiga förbättringar? Då har vi tjänsten för dig!

Det här kommer du att göra
I Pastafabriken befinner du dig i en spännande och utmanade produktionsmiljö där ditt engagemang och bidrag kommer ha en stor påverkan på vår möjlighet att fortsätta vår resa i att ständigt förbättra oss. Du tillhör ledningsgruppen för Pasta där du tillsammans med en ytterligare en Produktionsledare, en Kvalitetsingenjör, en Process & utvecklingsingenjör samt Produktionschef tillsammans med våra operatörer driver fabriken framåt. Vi vill ha en arbetsplats där man trivs och känner engagemang och tror därför att du som ledare är driven och engagerande och på så vis ser till att vi skapar resultat tillsammans.


I rollen som produktionsledare på Pastafabriken har du personalansvar för 10 direktrapporterande medarbetare som arbetar i tillverkningen. Du får ta ett stort eget ansvar där du självständigt driver utveckling avseende personal, arbetsmiljö, kvalitet och produktivitet. Du är en nyckelspelare för vår produktion då du planerar, fördelar resurser och arbetsuppgifter inom området samt säkerställer att rutiner, föreskrifter, lagar och krav efterlevs. En viktig del i rollen som Produktionsledare är att kontinuerligt utveckla och förbättra ditt avsnitt, vilket du gör genom att sätta upp långsiktiga mål som du tillsammans med medarbetarna i din verksamhet arbetar strukturerat mot

 

Vi söker dig som

 • Är en trygg och drivande ledare som motiveras genom att leda och utveckla andra.
 • Gillar att arbeta i produktionsmiljö och trivs som bäst när du får vara där det händer
 • Trivs med ett högt tempo med möjlighet att ta snabba men kloka beslut.
 • Har förmågan att prioritera, strukturera och delegera i dagliga
 • Ansvarstagande med en förmåga att arbeta självständigt

 

Vi söker dig som har

 • Minst gymnasial utbildning och helst eftergymnasial utbildning med inriktning naturvetenskap/teknik eller minst 5 års relevant arbetslivserfarenhet inom produktion.
 • Minst 2 års ledarerfarenhet
 • Har du arbetat med att driva förändring är det meriterande
 • Förmågan att utrycka dig flytande i tal och skrift på svenska och engelska
 • Erfarenhet från att ha arbetat med ständiga förbättringar
 • Erfarenhet från att leda i förändring.

Du delar våra värderingar – Öppenhet, Helhetssyn, Handlingskraft – och vårt löfte om att ta ansvar från jord till bord.

 

Vad vi kan erbjuda dig

På Siten i Järna är vi ca 200 medarbetare totalt vilket gör att beslutsvägarna är korta och du har stor möjlighet att vara med och påverka. Hos oss får du ett socialt och aktivt arbete med goda utvecklingsmöjligheter på Lantmännen Cerealia.

Vi kan erbjuda friskvårdsförmåner såsom ett gym på siten och friskvårdsbidrag, personalbutik där våra produkter går att köpa till rabatterade priser och en lunchmatsal där det går att äta både lunch och frukost tillsammans med dina kollegor. På Cerealia är vi stolta över våra produkter, kvalitén och vår hållbarhetsfokus. Vi lever vår vision ”Från jord till bord” varje dag!

 

Så här ansöker du

Är du kandidaten vi letar efter? Vi kommer att behandla ansökningarna löpande.

 

Sista ansökningsdag är 2019-12-20, men processen kan komma att avslutas innan dess ifall vi hittar rätt person för tjänsten. För mer information om tjänsten är du varmt välkommen att kontakta Produktionschef, Anne-Marie Jansson, Tel 010-5569076 alternativt mejla anne-marie.jansson@lantmannen.com.

Publicerad den

27-10-2020

Extra information

Status
Stängd
Ort
Järna
Typ av kontrakt
Deltidsjobb
Typ av jobb
Lantbruk
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Järna | Lantbruk | Deltidsjobb

Registrera dig nu!

Ansök snabbt genom endast ett klick och bli uppdaterad med de senaste positionerna som passar dig. Registrera dig som en student här!

Registrera dig gratis