Inaktiv platsannons

Diskteknik söker driven säljare till Jönköping! Jönköping

Om tjänsten

Diskteknik växer!

Diskteknik är Sveriges ledande företag inom disk, tvätt, städ och förbrukningsartiklar. Vi bidrar med kunskap, teknik och produkter för att skapa bra hygien, säker mat och bättre totalekonomi för professionella kunder på hotell och restauranger. Vi är omkring 150 anställda och finns i Vallentuna strax norr Stockholm. Vi har också dotterbolagen Storköksteknik och Cleano Production med en egen produktionsanläggning i Älgarås utanför Mariestad. 2017 blev Diskteknik en del av Martin & Servera-koncernen.


Vi behöver förstärka vårt vinnande team och söker en driven säljare till vårt distrikt i Jönköping!

Vi letar efter

En säljare som kan komplettera vårt team och aktivt driva vårt framgångsrika arbete som restaurangens hygienpartner och Non-Food leverantör. Diskteknik växer och vi behöver därför förstärka vårt vinnande team och söker en säljare till Jönköping.

Din bakgrund
Erfarenhet inom försäljning mot företag och där restaurangbranschen är meriterande.

Hur ser din arbetsdag ut?
Din uppgift är att serva våra kunder med kunskap och produkter som underlättar deras vardag. Dina dagar fylls av varierande kundbesök på framför allt restauranger och hotell.


Vem trivs här?
Vi söker dig som är en hjälpsam problemlösare som håller det du lovar och gillar att arbeta och tävla i team. Du drivs av att sälja samt ge bra service till dina kunder. Du ansvarar för att utveckla ditt distrikt och dina kunder vilket kräver att du är strukturerad, ansvarsfull och stresstålig.
Många av våra kunder handlar hos oss just för att de tycker att våra medarbetare är kunniga och hjälpsamma, och vi vill i framtiden inspirera våra kunder ännu mer! Därför är det viktigt för oss att du tycker det är roligt med försäljning och att möta kunder. Är du positiv och tycker om att arbeta i ett högt tempo kan du också hantera att det ibland dyker upp oväntade situationer. Ditt personliga engagemang för våra kunder visar sig genom att du gör det lilla extra för kunden, du sätter dig in i deras verksamhet och vardag och vägleder dem till bra köp.


Vad erbjuder vi?

Vi erbjuder dig ett roligt och omväxlande jobb där du har ständig kundkontakt. Du kommer att sälja och leverera ett brett Non-Food sortiment med spetsen inom disk- och rengöringsprodukter samtidigt som du jobbar förebyggande hos kunderna för att de ska få ren disk. I tjänsten ingår tjänstebil.

Besöksnäringen är Sveriges framtidsmarknad och Diskteknik är den självklara hygienpartnern och Non-Food leverantören för hotell och restauranger.
Du underlättar vardagen för både köksmästaren, diskaren, restaurangchefen och husfrun vilket gör att de kan lägga sin tid på det de brinner för.

Tjänsten
Tjänsten är på heltid, 40 tim/vecka med tillträde så snart som möjligt.


Är du intresserad?
Diskteknik är en arbetsgivare som aktivt jobbar för mångfald och ser olikheter mellan människor som en styrka. Därför söker vi kvinnor och män i alla åldrar och från alla delar av världen. Du som har rätt kompetens och är nyfiken på oss är varmt välkommen att söka tjänsten!

Registrera din ansökan så snart som möjligt, dock senast 2019-12-10.
Intervjuer sker löpande och tillsättning kan ske före sista ansökningsdag.

För att ta reda på om just du är den vi söker så innehåller vår rekryteringsprocess både tester och intervjuer.

Publicerad den

03-11-2020

Extra information

Status
Stängd
Ort
Jönköping
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
Logistik / Transport
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Jönköping | Logistik / Transport | Heltidsjobb (förstajobb)

Registrera dig nu!

Ansök snabbt genom endast ett klick och bli uppdaterad med de senaste positionerna som passar dig. Registrera dig som en student här!

Registrera dig gratis