Inaktiv platsannons

Löneadministratör i Stockholm

Hos oss får du anställning hos en av de ledande aktörerna inom hemelektronikbranschen där du får arbeta med de senaste produkterna och blir en del av en företagskultur som präglas av engagemang, öppenhet och mycket driv.

Om tjänsten

Hösten 2006 kom MediaMarkt till Sverige när vi öppnade två varuhus, ett i Stockholm och ett i Göteborg. Idag är vi 28 varuhus samt har en växande Online-handel. Vi är en av Sveriges största aktörer på hemelektronikmarknaden med en årlig omsättning på ca 5 miljarder. MediaMarkt Sverige tillhör Media-Saturn koncernen som är Europas största hemelektronik kedja. 

Är du en serviceinriktad och lösningsorienterad person som vill jobba med hela löneprocessen?
Då vår kollega skall gå vidare i arbetslivet söker vi nu en ersättare som gillar att arbeta i högt tempo, kan vara flexibel och älskar att jobba med lön! 

Arbetsuppgifter
Löneavdelningen består av fem personer som hanterar löner för totalt 30 bolag och ca 1600 anställda. Som löneadministratör kommer du självständigt, tillsammans med teamet, att ansvara för hela löneprocessen för ca 9 bolag med ungefär 500 anställda, både tjänstemän och kollektivanställda. I dina arbetsuppgifter ingår hela lönekedjan såsom löne- och semesterberäkningar, kontroller, utredningar, intyg, reseräkningar samt semester- och årsskifteshantering. 
En viktig del i denna tjänst är att supportera varuhus- och administrativa chefer med din kompetens i olika frågeställningar kring lön, avtal och system. 

Vem är du?
Vi söker dig som har tidigare kunskaper inom löneadministration, och det är meriterande om du har arbetat i Agda PS. Vi ser också att du har generellt goda IT-kunskaper och stort intresse för lönesystem. Vidare är det önskvärt att du är van vid att arbeta med olika kollektivavtal, och detaljhandelns kollektivavtal ses som meriterande. 
Du uttrycker dig väl i tal och skrift på svenska och du förstår och kan göra dig förstådd på engelska då det emellanåt ingår utländska kontakter.

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och söker dig som gillar att arbeta i ett högt tempo, kan vara flexibel i ditt arbete och har förmåga att arbeta såväl självständigt som i grupp. Du är givetvis noggrann och kvalitetsmedveten med ett strukturerat arbetssätt. Då rollen inkluderar många kontakter behöver du ha lätt för att kommunicera både skriftligen och muntligen, vara hjälpsam och ha förmåga att leverera god service på hög nivå. Självfallet hanterar du information och frågeställningar inom lön med hög integritet och gott omdöme.

Vad kan Media Markt erbjuda dig?
Som löneadministratör på MediaMarkt får du anställning hos en av de ledande aktörerna inom hemelektronikmarknaden. Du blir en del av en företagskultur som präglas av vår värdegrund där respekt och kundfokus är centrala delar och kommer arbeta i ett team med högt i tak och mycket samarbete.

Publicerad den

28-10-2020

Extra information

Status
Stängd
Ort
Stockholm
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
Detaljhandel
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Stockholm | Detaljhandel | Heltidsjobb (förstajobb)

Registrera dig nu!

Ansök snabbt genom endast ett klick och bli uppdaterad med de senaste positionerna som passar dig. Registrera dig som en student här!

Registrera dig gratis