Inaktiv platsannons

Product Manager Accessories i Stockholm

Hos oss får du anställning hos en av de ledande aktörerna inom hemelektronikbranschen där du får arbeta med de senaste produkterna och blir en del av en företagskultur som präglas av engagemang, öppenhet och mycket driv.

Om tjänsten

Hösten 2006 kom MediaMarkt till Sverige när vi öppnade två varuhus, ett i Stockholm och ett i Göteborg. Idag är vi 28 varuhus samt har en växande Online-handel. Vi är en av Sveriges största aktörer på hemelektronikmarknaden med en årlig omsättning på ca 5 miljarder. MediaMarkt Sverige tillhör Media-Saturn koncernen som är Europas största hemelektronik kedja. 

Vi söker nu en produktchef till MediaMarkt Sverige inom produktområdet Accessories.
I produktområdet Accessories ingår tillbehör från både IT, Telecom, Ljud etc. och rollen kommer att formas utefter intresse, erfarenhet och hur arbetet fördelas i teamet. 

Arbetsbeskrivning 
I rollen som Produktchef är du strategiskt ansvarig för sortiment, inköp, marknadsföring, försäljning, lager och för resultatet inom ditt produktområde, både för online samt våra 28 varuhus. Du kommer att förhandla avtal med partners, genomföra hela inköpsprocessen, säkra upp bra logistikflöden, arbeta med uppföljning och driva innovationer och utveckling för produktkategorin. Du arbetar nära våra varuhus och ingår i flera forum så som kompetensteam inom ditt affärsområde samt strategiska marknadsmöten med ledningen. 

Vem är du? 
Vi söker dig som är en affärsmässig och förtroendeingivande lagspelare som har en dokumenterad kunskap inom detaljhandel. Du är driven, självgående och analytisk, arbetar strukturerat och är duktig på att driva andra för att nå gemensamma mål. Har du dessutom erfarenhet från elektronikbranschen samt försäljning via online är detta meriterande. Vi ser att du har relevant eftergymnasial utbildning. Du har minst 3 års erfarenhet inom inköp, försäljning och marknadsföring. Vi ser också att du har hög kunskap inom Officepaketet. Såväl svenska som engelska behärskar du obehindrat. I tjänsten ingår resor, främst inom Sverige, ca 2-3 dagar per månad. 

Vad kan MediaMarkt Sverige erbjuda dig? 
Som Produktchef hos oss får du en utmanande tjänst med stort ansvar där såväl produkter som relationer blir en central roll. Du får anställning hos en av de ledande aktörerna inom hemelektronikmarknaden. Du blir en del av en företagskultur som präglas av vår värdegrund där respekt och kundfokus är centrala delar. Du ingår i ett team på sex medarbetare blandat med Produktchefer och Inköpsassistenter och rapporterar till Senior Category Manager Accessories.

Publicerad den

30-10-2020

Extra information

Status
Stängd
Ort
Stockholm
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
Detaljhandel
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Stockholm | Detaljhandel | Heltidsjobb (förstajobb)

Registrera dig nu!

Ansök snabbt genom endast ett klick och bli uppdaterad med de senaste positionerna som passar dig. Registrera dig som en student här!

Registrera dig gratis