Inaktiv platsannons

Tre Platsansvariga till Nordic Wellness Karlstad

Om tjänsten

Nordic Wellness är en av Sveriges största friskvårdskedjor med över 200 gym runt om i landet. Vi erbjuder ett brett utbud av träning, hälsa och välmående för alla åldrar.

Nordic Wellness har precis öppnat fyra klubbar i Karlstad och nu söker vi tre starka, ansvarsfulla och uthålliga ledare som hjälper oss vidare i tillväxten och spridningen av träningsglädje för våra medlemmar.

Karlstad Hamnen, i byggnaden Skeppet i centrala Karlstad finner du denna toppmoderna klubb på ca 1100kvm med gym, kondition, gruppträning, cykelsal samt den exklusiva HIIT-Studion. Här finns även PT’s samt inhyrda konsulter.

Karlstad Karolinen, här finner du en mysig och familjär klubb på ca 1120kvm med gym, kondition, gruppträning och cykelsal. Här tränar de flesta som jobbar i samma byggnad och det är ofta full fart på morgon och lunchpassen.

Karlstad Campus, mitt i universitetet finns denna gigantiska klubb på nästan 2200 kvm med stort gym, kondition, flera gruppträningssalar och cykelsal. Tempot är högt och det är ständigt mycket som är på gång! Här erbjuds även extra lyx för alla medlemmar med bastu och jacuzzibad i omklädningsrummen.

Låter detta intressant? Låt oss berätta mer!

Att vara platsansvarig på Nordic Wellness

Det är här det händer. Det är på klubben våra medlemmar kommer för att uppleva energi och nå sina mål. Du är mittpunkten i denna upplevelse och jobbar alltid för att den ska bli bättre.

Som platsansvarig stiger du in i en arena av ansvar, ditt bästa medel är ledarskapet som ger dig hjälpen du behöver för att säkra succén. Du möts av driftansvar, men det är du van vid, och du vet vad som krävs för att inspirera dina medarbetare. Det är tillsammans med dina medarbetare som klubben kommer att gå som bäst.

Dina ansvarsområden är bland annat:

  • Receptionsarbete, försäljning och administration
  • Schemaläggning av personal
  • Rekrytering och bemanning på din klubb
  • Regelbundna personalsamtal

Ditt fokus och analytiska förmåga får dig att möta försäljningsmålen och din kreativitet ger dig idéer på hur klubbens standard på service ska bli den bästa. Du jobbar din största del av tiden i receptionen under klubbens öppettider, vilket också betyder att du behövs på kvällar och helger.

Ansvaret vilar på dig, men inte exklusivt. Du arbetar tillsammans med din distriktschef och övriga platsansvariga i distriktet. Dessutom har ni hjälp av gemensamma system och stöd för att briljera inom HR, sälj, ekonomi, marknad och IT.

Vad söker vi hos dig?

När vi nu snabbt vill sätta Nordic Welless på kartan i Karlstad har du som platsansvarig för en av våra nya klubbar möjlighet att sätta din prägel och bygga upp klubben i Nordic Wellness anda. Ditt ansvarstagande är en utmärkande komponent i ditt CV. Här letar vi efter dig som kan driva medlemsutvecklingen och klubbens träningsupplevelse mot oslagbara nivåer!

För att lyckas i denna roll krävs att du har tidigare ledarerfarenhet med dig. Du är flexibel, gillar att arbeta i ett högt tempo och tycker det är roligt med förändringar i ditt arbete. Att du kan ta hand om alla som stiger in på klubben är en självklarhet, men det sticker verkligen ut om du kan motivera, leda, och jobba tillsammans med dina medarbetare.

Att jobba på Nordic Wellness

Träningsbranschen växer fortfarande och du kommer snabbt att förstå att Nordic Wellness inte är något undantag. Att fler och fler vill börja träna är lika självklart som att fysisk aktivitet är bra för människan. Det här är en miljö som präglas av träningsglädje och viljan att bli bättre. Bered dig på en utmanande, energirik och ständigt utvecklande tjänst. Arbetstiderna varierar mellan dag-, kväll- och helgtider.

Detta är en heltidstjänst på 100% och vi tillämpar 6 månader provanställning.

Och vänta inte med din ansökan, vi vill lämna över ansvaret till vår nya Platsansvarig så snart vi hittar dig! Sista ansökningsdag 2019-12-15.

Intervjuer planeras att hållas under vecka 51.

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Omgående
Löneform Fast lön
Antal lediga befattningar 3
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Karlstad
Län Värmlands län
Land Sverige

Publicerad den

23-10-2020

Extra information

Status
Stängd
Ort
Karlstad
Typ av kontrakt
Deltidsjobb
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Karlstad | Deltidsjobb

Registrera dig nu!

Ansök snabbt genom endast ett klick och bli uppdaterad med de senaste positionerna som passar dig. Registrera dig som en student här!

Registrera dig gratis