Inaktiv platsannons

Gruppträningsinstruktörer till Nordic Wellness Umeå och Örnsköldsvik

Om tjänsten

Nordic Wellness är en av Sveriges största friskvårdskedjor med över 200 gym runt om i landet. Vi erbjuder ett brett utbud av träning, hälsa och välmående för alla åldrar.

Nu vill vi utöka vårt instruktörsteam i Örnsköldsvik samt hitta nya stjärnor till våra klubbar i Umeå. Umeå Spa är vårat nya tillskott samt vår kommande klubb Umeå Strömilen som öppnar i Januari!

Att vara gruppträningsinstruktör på Nordic Wellness

Som gruppträningsinstruktör är du klubbens och Nordic Wellness ansikte ut mot våra medlemmar. Entusiasmerande, glädjespridare och stark personlig utstrålning är bra egenskaper att ha i rollen som gruppträningsinstruktör. Viktigast är att du gillar att förmedla träningsglädje och inspirera andra människor till att få ut det allra bästa av sin träning och sina mål. 

Rollen som gruppträningsinstruktör handlar mycket om att vara i centrum och du ska tycka om att bjuda på dig själv.

Vi söker instruktörer i alla former och koncept och hittar vi rätt person för jobbet, står vi för din instruktörsutbildning gratis mot att du instruerar minst en fast klass per vecka på den klubb där behov och efterfrågan finns.

Du som söker ska vara minst 18 år och kunna hålla 1 till 2 fasta klasser i veckan antingen morgon, dag, kväll eller helg. Tidigare erfarenhet inom branschen är meriterande, men inget krav.

Att jobba på Nordic Wellness

Träningsbranschen växer fortfarande och du kommer snabbt att förstå att Nordic Wellness inte är något undantag. Att fler och fler vill börja träna är lika självklart som att fysisk aktivitet är bra för människan. Det här är en miljö som präglas av träningsglädje och viljan att bli bättre. Bered dig på en utmanande, energirik och ständigt utvecklande tjänst.

Är du intresserad och vill veta mer?
Kontakta gtk.sthlmnord@nordicwellness.se eller sök tjänsten som gruppträningsinstruktör direkt här!

Efter inskickad ansökan kommer ett urval ske och audition kommer att hållas.

Vi ser fram mot att ha Dig i vårt team!

Anställningsform Visstidsanställning längre än 6 månader
Anställningens omfattning Deltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Timlön
Antal lediga befattningar 3
Sysselsättningsgrad 1-8 h/v
Ort Umeå/Övik
Län Västerbottens län
Land Sverige

Publicerad den

27-10-2020

Extra information

Status
Stängd
Ort
Umeå
Typ av kontrakt
Deltidsjobb
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Umeå | Deltidsjobb

Registrera dig nu!

Ansök snabbt genom endast ett klick och bli uppdaterad med de senaste positionerna som passar dig. Registrera dig som en student här!

Registrera dig gratis