Inaktiv platsannons

O'Learys söker eventansvarig Linköping

O’Learys söker en eventansvarig som har passion för sport och m... O’Learys är en casual dining restaurang där mat, dryck, sport och stämning alltid är i fokus. Som anställd på O’Learys är du en del av en gemenskap och ett team.

Om tjänsten

O’Learys söker en eventansvarig som har passion för sport och människor

O’Learys är en casual dining restaurang där mat, dryck, sport och stämning alltid är i fokus. Som anställd på O’Learys är du en del av en gemenskap och ett team. Tillsammans stärker och utvecklar vi O’Learys för att ge våra gäster, eller Fans som vi kallar dem, bästa möjliga upplevelse. Din personlighet, din erfarenhet och ditt engagemang är de största tillgångarna för O’Learys som varumärke. Därför söker vi dig som har passion för mat, dryck, sport och människor.

Arbetsuppgifter
Alla är välkomna till O’Learys, alla Fans och möten är unika. Du möter både våra Fans och dina kollegor med ett öppet sinne och på ett flexibelt och välkomnande sätt.

Du gillar när det är högt tempo och hanterar stress på ett bra sätt. Du är noggrann och är händig och är intresserad av teknik och tycker att detaljerna är viktiga för att det ska bli hög kvalitet.

Vi söker dig som
Du har gymnasieutbildning, talar och skriver bra svenska och har goda kunskaper i engelska. Vi ser gärna att du har arbetat som vaktmästare eller hantverkare, har du kunskap inom bowlingteknik ser vi som meriterande.

Sök tjänsten genom att skicka in din ansökan redan idag.

Välkommen med din ansökan!

START:1 april eller enligt ök.

OMFATTNING: 75 -100%

ARBETSTIDER: Varierande

PLATS: Linköping

Publicerad den

25-10-2020

Extra information

Status
Stängd
Ort
Linköping
Typ av jobb
Restaurang
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Registrera dig nu!

Ansök snabbt genom endast ett klick och bli uppdaterad med de senaste positionerna som passar dig. Registrera dig som en student här!

Registrera dig gratis