Inaktiv platsannons

Account manager till vår Fika-avdelning! i Kista

Om tjänsten

Vi söker en driven säljare till vårt Vending-team på huvudkontoret i Kista! Detta team arbetar med Fikalösningar såsom Kaffe & Vattenmaskiner samt Matkylar. Vi satsar just nu på tillväxt och vill därför ha in just din ansökan för tjänsten där du tillsammans med dina kollegor kommer förenkla våra kunders vardag!

Vad ingår i rollen som Säljare?

I rollen som säljare kommer du vara en nyckelspelare för att ta vår avdelning till nästa nivå. Du kommer ansvara för hela försäljningsprocessen mot nya kunder. Allt ifrån mötesbokning, offertskapande, avtalsskrivning, till att sedan vårda och utveckla kundrelationen under hela avtalsperioden. Du blir en viktig del och navet i kontorsdriften för våra kunder så kontinuerlig kundkontakt och ha flera bollar i luften är en stor del av vardagen.

Kvalifikationer

Vi ser gärna att du har:

√ Erfarenhet inom försäljning

√ Körkort och bil

Är det här du?

Som person är du driven och kan ta ett stort eget ansvar och du trivs i att arbeta i en säljdriven organisation med höga ambitioner. Du gillar även att vara med och påverka ditt och vårt arbetssätt för att kunna leverera en tjänst i världsklass mot våra kunder.  Att knyta nya kontakter och skapa starka relationer är något som är naturligt för dig. Du är även en person som bidrar med glädje och energi till din omgivning och ser möjligheter och lösningar framför hinder.

Vem är jag som ledare?

Jag heter Karl-Johan Olsson och driver Vending avdelningen i Kista. Jag brinner för affärer och att få andra att leverera och växa som personer. Jag anser att det är viktigt att mina medarbetare trivs i sin vardag för att få ut max av sin kapacitet. Jag är en utåtriktad och kundfokuserad person som gillar att ha roligt på jobbet. Viktigt i mitt ledarskap är engagemang och eget ansvar. Jag ser fram emot att tillsammans med dig och resten av vår säljorganisation lyfta detta till nya höjder.

Vad erbjuder vi?

I 25 år har Office Management hjälpt kunder att underlätta sin vardag genom vår leverans av tjänster och lösningar inom IT, kommunikation och kontor. Hos oss så kommer du få vara med och bidra till vår framgångsresa inom Facility Management. Vi är en avdelning med högt i tak och som gärna har kul tillsammans.  Vi jobbar med en fast + provitionsdel i vår lönemodell.  I övrigt erbjuder vi bland annat säljtävlingar, interna & externa utbildningar, kontinuerlig träning, utveckling och ett coachande ledarskap av närvarande ledare. Här jobbar vi efter våra starka värderingar True Commitment, Great Together, Always Improve. 

Office Management ägs av Nalka Invest och omsätter 1320 MSEK. Tack vare våra 8000 kunder och 450 medarbetare är vi en stark aktör på den nordiska marknaden. 

Låter det som det skulle passa dig?

Vänta inte med att skicka in din ansökan! Vi kommer träffa kandidater löpande. Välkommen med just din ansökan!

Jobbar du redan på Office Management?

Var med i rekryteringen och hitta din nästa kollega!

Publicerad den

28-10-2020

Extra information

Status
Stängd
Ort
Kista
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
Kontor / Administration
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Kista | Kontor / Administration | Heltidsjobb (förstajobb)

Registrera dig nu!

Ansök snabbt genom endast ett klick och bli uppdaterad med de senaste positionerna som passar dig. Registrera dig som en student här!

Registrera dig gratis