Inaktiv platsannons

Betongarbetare - Region Nord i Umeå

Hos oss får du ett stort eget ansvar och blir en del av en organisation som är jordnära, utvecklande, personlig och pålitliga!

Om tjänsten

Betongarbetare - Region Nord

Sökes till Umeå

Var med och bygg framtiden i Umeå

Vi söker nu flertalet rutinerade betongarbetare/armerare med yrkesbevis till våra industribyggnadsprojekt i Umeå och Obbola. Förutom intressanta projekt erbjuds fina förmåner, en stark gemenskap, bra kollegor och högt fokus på arbetsmiljö. På projekten kan både 4-dagars och 5-dagarsvecka förekomma och din bostadsort har mindre betydelse.

Som person är du driven, självgående, noggrann och lösningsorienterad. Det är viktigt att du är en lagspelare och bidrar till ett trevligt arbetsklimat.

Rekrytering sker löpande så vänta inte med att skicka in din ansökan.

I den här rekryteringen har vi redan gjort våra val av annonskanaler och samarbetspartners. Vi undanber oss vänligt men bestämt all form av hjälp med rekryteringen från utomstående aktörer.

Vi erbjuder

I Peabkoncernen blir du delaktig i det spännande arbetet att bygga framtidens hållbara samhälle. Vi engagerar oss i sociala frågor och i frågor som rör miljön för de människor som nu och i framtiden påverkas av det vi bygger och anlägger. Vi vill tillvarata all kompetens på arbetsmarknaden och eftersträvar mångfald.

Det är viktigt för oss att du delar våra kärnvärden jordnära, utvecklande, personliga och pålitliga eftersom de är grundläggande för det vi gör. Hos oss finns stora möjligheter till personlig utveckling. Vill du bygga ett hållbart samhälle med oss?

Välkommen med din ansökan!

Sista ansökningsdag 2020-01-31

Publicerad den

28-02-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Umeå
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
Hantverkare
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Umeå | Hantverkare | Heltidsjobb (förstajobb)